Devlet Hastnaesinde Rinoplasti...?

hannatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
338
1
0
İstanbul
arkadaşlar aranızda istanbulda herhangi bir devlet hastanesinde rinoplasti olmuş olanlar varmı? varsa sonuç nasıl paylaşabilirimi? şimdiden tşkkr ederim

arkadaşlar aranızda istanbulda herhangi bir devlet hastanesinde rinoplasti olmuş olanlar varmı? varsa sonuç nasıl paylaşabilirimi? şimdiden tşkkr ederim

canım,ben ankara gazi üniv hastanesinde oldum.devlet hastanesi ne kadar dogru bilmiyorum.asıl sunu söyliyim hastane degılde doktor önemli.yani eger ordaki doktor bu rinoplasti ameliyatını bir çok kez yapmışsa olabilir.ama yılda 1-2 ameliyat yapılıyorsa bilmemki güvenmelimisin.doktoru çok iyi arstır ondan sonra karar ver.bu ameliyat hastalar için basit olsada bi o kadarda önemli.yüzün tam ortasında bir organ burun ve yapılınca gercekten insanı degiştiriyo.ve basarılı ameliyat oluncada cok güzel sonuçlar ortaya cıkıyo.kötü bir sonuçla karsılaşmanı gercekten istemem.tecrübeli işinin ehli bir doktora ol sana tavsiye.her sey istediğin gibi olsun:1rolleyes:

cnm benimmm allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesinnn..annemiii bi gece yatırdıkkkk aman alahımmm felaket biyer..benn hastanede zaman geçsin diye dolaşıyodum estetik kısmının bi odası vardı kapı açık diye gördüm migdem bulandı resmennn..aman amann sakın olma derimmm....

devlet hastanesinde olmuyor diye biliyorum zaten.doktor çok önemli ama hastanede önemli nede olsa 1 gece yatıyosunuz yemekleri hemşireleri önemliiii

devlet hastanelerinde olmuş olup da çok beğenen de var hiç beğenmeyen de. ama benim yakın çevremde 3 kişi oldu. farklı yerlere. üçüde memnun.

neden devlet hastanelerıne guven olmasın kı forumda bı ton para odeyıpde burunlarından memnun olmayanlar var.Onceden devlette calısmıs sımdı ayrılıp amelıyat yapan doktorlar da var.İyi bi arastrmadan sonra ozellerden bıle daha guzel sonuclar alınabılır bence kii burda devlette amıleyat olmus ve sıkayetlerı olmayanları duydum

özellerde daha da beter bence. özel hastane sırf para tzağı. iki kez ameliyat oldum.ikisi de özel.hiç memnun değilim mesela

özellerde daha da beter bence. özel hastane sırf para tzağı. iki kez ameliyat oldum.ikisi de özel.hiç memnun değilim mesela

Bence bu iş biraz şans işi.. devlet hastanesinde kötü burun olur özelde güzel burun olur diye bişey yok.. bazen bakıyoruz devlet hastanesinde yapılmş burun süper özelde yapılmış burun felaket. ama bu hem amelıyatı yapan doktorun başarısına bağlı hemde kişinin beklentisine.. yani bazı insanlar var diyorlar ki burnum minicik olsun kalkık olsun yok şunun burnunun aynısı olsun doktor yakışmaz sana dese bile ben istiyorum diye tutturuyor e sonra burnum çok kötü oldu sakın gitmeyin bu doktora.. Ayrıca bende devlet hastanesi tercih etmedim daha fazla para ödeyip özel bir hastanede ameliyat oldum bunun nedenide paramın çok olması değildi tabi :) sadece işimi şansa bırakmak istemedim çünü bu tamamen maddiyatla alakalı bir durum değil manevi açıdan da yıpranıyorsun ameliyat öncesi ve sonrasında. özel hastanede ilgi alaka daha fazla doktorun seninle daha çok ilgileniyor sorduğun sorulara bıkmadan usanmadan cevap vermeye çalışıyor bu şimdi ameliyat olmayan arkadaşlar için basit bişey gibi algılanabilir ama bence doktorunla iyi ve güvenli bir iletişim kurabilmek çok önemli. özel hastanelerde hemşirelerin ilgisi bile değişiyor ağrım var dediğin anda hemen ağrı kesicin gelir bir dediğini ikiletmezler ama maalesef devlet hastanelerinde isteklerinin peşinden koşmalısın.. malesef ki para sağlık konusunda çok önemli!.. Size tavsiyem aceleye getirip bilmediğiniz bir doktora sırf ucuz diye gidip ameliyat olmayın bunun tam tersi bu doktor çok pahalı kesin iyi yapıyordur diyip ameliyat olmakda çok mantıksız.. doktorunuzu iyi seçip işinizide şansa bırakmamak lazım yani..

Back
X