Aşılama devlet memurları!!! aşılama ücretini ve ilaçları devlet karşılar mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
devlet memuruyum, aşılama olacağım, devlette ücretsiz yaptırabileceksem devlette olmayı düşünüyorum, yoksa hiç uğraşkmadan özele gitmek istiyorum. burdada bu konuda bilgisi odlan birileri vardır mutlaka :92::92::92:

arkadaşım 3 aşılamaya kadar devletten ücretsiz oluyorsun ilk iki tüp bebektedavisinin de yarıdan azını karşılıyorsun gittiğin hastaneden de sorabilirsin ben öyle biliyorum

ben işlemlerimi tıp fakültesinde yaptırabileyim die bi profun özeline gittim kendi muayenesinde yapabileceğini söledi
hersey ticaret olmus arkadasım sağlımız bile..
doktorunu iyi seç özel hastanelerde ne kadar acaba ?
gecmiş olsun...

ben işlemlerimi tıp fakültesinde yaptırabileyim die bi profun özeline gittim kendi muayenesinde yapabileceğini söledi
hersey ticaret olmus arkadasım sağlımız bile..
doktorunu iyi seç özel hastanelerde ne kadar acaba ?
gecmiş olsun...

2 si 750 dedi (ilaçlar hariç ) biride 1250, kesen olmayan ve ilk deneme için bana çok gibi geldi. devlet bu hakkı vermişken onu kullanayım dedim, galiba devlette yaptıracağım (z. tahir burak)

hmmm nasıl oluyor her devlet hastanesş yaparmıki bunu ben asılama olmak istiyorum mu dicez bende öğretmenim öle hakkım varsa kullanmak isterim...

Son düzenleme:
hmmm nasıl oluyor her devlet hastanesş yaparmıki bunu ben asılama olmak istiyorum mu dicez bende öğretmenim öle hakkım varsa kullanmak isterim...

ben hastaneyi 1 yıldır çocuğum olmuyor diye aradım, adetinin 2. yada 3. günü gel dediler,gittim, eşim ve benim için gerekli tahlilleri yaptılar, tahlillerimin sonucunda hem bana hem eşime aşılamaya uygundur dediler. bunun üzerine aynı doktor adetinin 2. günü gel dedi. deminde devlet hastanesini aradım sordum aşılamayı devlet karşılıyor mu dedim, karşılıyor dediler.

merhaba kizlar
benimde esim memur capada yaptirdim asilama ucretsiz ilaclar icin rapor veriyolar bi kismini veriyosunuz ilaclarin eyer avrupa yakasindaysaniz capayi oneririm
gitmeden once internetten rendavu alin ama tam gece 12 de alin kacirmayin o saati yoksa zor olur almak
sizlerden test isterler onemli bi sorun cikmassa hemen asilama yapiyolar
sormak istedikleriniz olursa seve seve yardimci olurum.

Son düzenleme:
merhaba kizlar
benimde esim memur capada yaptirdim asilama ucretsiz ilaclar icin rapor veriyolar bi kismini veriyosunuz ilaclarin eyer avrupa yakasindaysaniz capayi oneririm
gitmeden once internetten rendavu alin ama tam gece 12 de alin kacirmayin o saati yoksa zor olur almak

aşılaman nasıl sonuçlandı canım

merhaba kizlar

aşılama sonucun nedir canım

devlet memuruyum, aşılama olacağım, devlette ücretsiz yaptırabileceksem devlette olmayı düşünüyorum, yoksa hiç uğraşkmadan özele gitmek istiyorum. burdada bu konuda bilgisi odlan birileri vardır mutlaka :92::92::92:

3 yıldan fazla süredir evliysen,devlette ücretsiz aşılamanı yaparlar ama evliliğinizin 3.yılını doldurmadıysanız( ay ve gün olarak bakılıyomuş), devlet hastanelerinden aşılama yada tüp bebek için rapor alınamıyormuş.ben daha 2 yıllık evli olduğum için alamıyoruz mesela.. hepsini kendim ödiyceksem, devlet hastanesi yada üniversite hastanesine gitmektense özelde yaptırmayı tercih ederim..

2 si 750 dedi (ilaçlar hariç ) biride 1250, kesen olmayan ve ilk deneme için bana çok gibi geldi. devlet bu hakkı vermişken onu kullanayım dedim, galiba devlette yaptıracağım (z. tahir burak)
rahim filmi isterler mi daha doğrusu aşılama da rahim filmi şart mı korkuyorummm. bilgilrinizi paylaşırsanız çokk mutlu olurum

merhaba kizlar
böyle bir şart var mı yani tedavyi devlet karşılarken 3 yıllık evli olma şartı arıyo mu?
ben 2,5 yıllık evliyim. artık beklemek istemiyorum. aşılama için rahim filmi şart mı aceba bilen var mı?

3 yıldan fazla süredir evliysen,devlette ücretsiz aşılamanı yaparlar ama evliliğinizin 3.yılını doldurmadıysanız( ay ve gün olarak bakılıyomuş), devlet hastanelerinden aşılama yada tüp bebek için rapor alınamıyormuş.ben daha 2 yıllık evli olduğum için alamıyoruz mesela.. hepsini kendim ödiyceksem, devlet hastanesi yada üniversite hastanesine gitmektense özelde yaptırmayı tercih ederim..

bunu duyduğuma çok üzüldümmm ama benim kuzenim de iki yıllık evli ve tüp bebek tedavisiini devlet karşıladı ? kafam karıştı eminsin di mi?

Back
X