devlet mumuru olarak çalışan hamileler doğum iznine nasıl ayrıldınız

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
118
fisfisfisfisfisfisben 37+0 dayım şu ana kadar çalıştım izne ne zaman ayrıldınız raporu alınca o günmü ertesi gün mü geçerli oluyor rapor doktor bana belki geç olabilir ama kesin değil dedi 3 haftam bittikten sonra doğum olmazsa ne olacak çünkü başka yerde olacam doğum için tekrar çalıştığım yerdenmi sevk almam lazım

Bildiğim kadarıyla Rapor aldığın gün başlar. Tam 3 Hafta sonra (21 gün sonra) doğum olmazsa, doğum öncesinden aktardığın 5 haftalık iznin başlar. Eğer 3 hafta dolmadan doğum olursa, 3 haftanın tamamını kullanamazsın izinler boşa gider, doğumun olduğu gün yine aktarılan 5 haftalık izin başlar. Çalışan için kurumdan sevk alınması gerekiyor sanırım, ama bebek senin sosyal güvenceni kullaıcaksa, ona sevk gerekmez.

ben 36+5 te almistim raporumu.zaten o gun sevkli olmus oluosun.yani o gunden itibaren baslio.eger 39+5 te dogmazsa ne yapacagimi bende bilmiorum kaydirigubbakcemile3 sanirim doktordan yeni bi rapor aliniomus dogmadi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…