- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi AngryPenguin
hakikaten cok ilginc... demek ki seksi bulup etkileniyorlar vay anasini...Hadi hepsini anlarım da çivi topuk niye yasak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakikaten cok ilginc... demek ki seksi bulup etkileniyorlar vay anasini...Hadi hepsini anlarım da çivi topuk niye yasak?
Hayır ben de kalın topuk veya dolgu topuk sevmem, hep ince topuk giyerim. Aboov seksi miymişim ben şimdihakikaten cok ilginc... demek ki seksi bulup etkileniyorlar vay anasini...
Hayır ben de kalın topuk veya dolgu topuk sevmem, hep ince topuk giyerim. Aboov seksi miymişim ben şimdi![]()
Türkiye’nin ortaöğretimde türban serbestisini tartıştığı bugünlerde Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nün, kurumdaki tüm çalışanları kapsayan bir dizi kıyafet yasağı getirdiği ortaya çıktı.
Buna göre kurum içinde, tayt, kolsuz penye, şort, sandalet, terlik, çivi topuklu ayakkabı ve abiye giyilemeyecek.
Genelge ‘tüm personeli’ kapsıyor
Eki Görüntüle 1259093
Genel müdürlüğe 23 Temmuz’da atanan Selman Ada’nın, bu görevi vekaleten yürttüğü döneme ait olduğu anlaşılan 2014 tarihli üç maddelik kılık kıyafet genelgesinde, söz konusu yasakların kurumda görev yapan temizlik şirketi çalışanları da dahil olmak üzere ‘tüm personeli’ kapsadığı vurgulanıyor.
Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın hazırladığı genelgede, kurum içinde giyilmesi yasaklanan kıyafetler şöyle sıralanıyor:
Sporcu atleti, kolsuz penye, şort, tayt, streç kot, sandalet, terlik, çivi topuklu ayakkabı, abiye
Uymayanlara 657 tehdidi
Birim amirlerince, tüm personelin kıyafetlerinin, yönetmelik hükümleri doğrultusunda ‘mevsimine uygun sade ve bütünlük içinde’ olmalarının sağlanacağı belirtilen genelgede, söz konusu hükümlere uyulmaması halinde 657 sayılı kanunun disiplin hükümlerinin uygulanacağı vurgulanıyor.
‘
Göreve atandıktan sonra kişisel beyan yok’ demişti
Selman Ada, Türkiye Sanat Kurulu (TÜSAK) yasa tasarısına yönelik eleştirileri nedeniyle Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü ve Genel Sanat Yönetmenliği görevinden alındığı öne sürülen Rengim Gökmen’in yerine getirilmişti.
Ada, TÜSAK’a muhalif bir isim olarak bilinmesine karşın, ‘şimdiye kadar yaptığı açıklamalarını kurumun başına atandıktan sonra yapmayacağı‘nı söylemişti.
http://www.diken.com.tr/devlet-opera-ve-balesinde-sort-tayt-sandalet-abiye-yasagi/
çivi topuk ne gıııya da çivi topuk giyse ne olur![]()
sivri topuk işte canım, o da yassahmış![]()
Ben dönyanın en gözel garısıyamaa hicte bile...ince topuk giyerek seksi oldugunu saniyorsun sadece oysa giy bir sogukkuyu bak gor senden guzeli var mi![]()
Çalışırken birine sinirlendin tepen attı, o anda ayağında da çivi topuk ayakkabı var, çıkarıp adamın kafasına vursan Allah muhafaza beyni delinir, hatırlamıyor musun hatunun biri topuklu ayakkabıyla parçalamıştı adamın tekini, insan sağlığı için dolgu topuk giyin
Çivi topuk ayakkabının yasaklanmasının bir sebebi vardır, diğerleri zaten normal, devlet dairesinde parmak arası terlikle gezen memur görsem yadırgarım şahsen, kamu dairelerinin bir ciddiyeti olmalı.
Kadin memurlar civi topukla yasayi deliyorlardir, e normaldir, kafa delen sey yasa da delebilir yane..valla aynı gerekçe benimde aklıma geldiama yine de saçma geldi
ayrıca kadın memurlar gayette sivri topuklu giyiyor yani![]()
valla aynı gerekçe benimde aklıma geldiama yine de saçma geldi
ayrıca kadın memurlar gayette sivri topuklu giyiyor yani![]()
Sivri topuktan farklı olarak , çivi topukların orjinali metal dümdüz inen görsele sahipler canım. Kurumsal kimliğe uygun olmadığı için yasaklı
Çivi topuğa bir örnek
Eki Görüntüle 1260584
Alla Allah bu daha ilginç, ilginç olan bu kadar detay bişeyin düşünülmesi...
eğer kast ettikleri buysa ben bunu gündelik hayatta bile nadir görüyorum, hatta hiç görmüyorum desem yalan olmaz![]()
Bende çalışan personel diye anladım, benim bildiğim memur zaten tayt falan giymiyordu iş yerinde.
Balerinlerin tütülerine, opera sanatçılarının göğüs dekoltesine yasak gelirse yeniden konuşalım bu mevzuyu.
Hanım,
konu dışı olacak ama bu bölümde artık tekrar konular kapatılmıyor.