Devlet sedasyon diş tedavisi 2,5 yaş nerde var acilllll

aysegulensar

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
18
0
16
24
Hanımlar acil cevap verin lütfen oğlumda dört süt dişi çürüğü var hatta apse yaptı ilaçla bile tam geçmedi kanal ve kaplama için özel 70 bin istiyor devlet te Antalya da diş fakülteside bizde sedasyon yani uyutma yok dedi başka yer bulamazsam mecbur özele gideceğiz ve bu bütçemizi çok yoracak önemli olan çocuğun sağlığı tabiki ama devlet te sedasyon ile çocuğunun dişini yaptıran var mı hangi il hangi hastane ve kaç yaş lütfen cevap verin lütfen

Benim kızımı da götürdüm ön dişleri için devlet hastanesi maalesef bakmaz canım 6 yaş ve üzerine bakıyor Özele gitmek gerekiyor. Fiyatlar da çok uçuk gerçekten niye bu kadar pahalı uyutulacak diye mi

Benim kızımı da götürdüm ön dişleri için devlet hastanesi maalesef bakmaz canım 6 yaş ve üzerine bakıyor Özele gitmek gerekiyor. Fiyatlar da çok uçuk gerçekten niye bu kadar pahalı uyutulacak diye mi
Evet sadece uyutmak 25 bin tl maalesef ama bazı kişiler devlet yapıyor demişti öyle okudum umarım böyle bir şans bulurum

Evet sadece uyutmak 25 bin tl maalesef ama bazı kişiler devlet yapıyor demişti öyle okudum umarım böyle bir şans bulurum
BEnde geçen yıl kızımın dişlerini yaptırdım. Devlet hastanesi yapmadığı için özelde dolgu yapmıştık, o zaman fiyat bu kadar uçuk değildi

Back
X