Arkadaşlar ben 2011 mart ayında memur oldum eşim 2007 den beri işçi statüsünde çalışıyor ben ondan yaralandım 4 yl boyunca mart ayında 3 yılımı tamamlıycam memuriyette devletin tüp bebeği karşılama koşulu çalışan kadınlarda 5 yıl genel sağlık sigortalısı olmak ve 900 gün prim yatmış olması diyor devlet karşılamıycakmı şimdi benim kini anlayamadım ya ben martta 900 günü çoktan geçmiş olucak ama 5 yıl ne iş ne demek nolur cevaplayın
Ayrıca devletin karşıladığı tüp bebek deneme sayısı 2 dir. 38 olan yaş sınırını da 40'a çıkarıldı. Tüp bebek tedavisi için ayrıca, son 3 yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun, 4 doktordan oluşan sağlık kurulları tarafından belgelenmesi şart. ( aşılama gibi )
Ayrıca devletin karşıladığı tüp bebek deneme sayısı 2 dir. 38 olan yaş sınırını da 40'a çıkarıldı. Tüp bebek tedavisi için ayrıca, son 3 yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun, 4 doktordan oluşan sağlık kurulları tarafından belgelenmesi şart. ( aşılama gibi )