devlet yurdu:(

her yedeğin şansı oluyor korkmayın şehirden şehire değişiyor o sıralama da sıra beklerken misafir öğrenci olarak kalabilirsiniz bunun için kyk ya gidip dilekçe vermelisiniz.. ayrıca her pazartesi liste yenilenir kyk da yedek sıranızın gelip gelmediğini ordan öğrenebilirsiniz.. sıranız geldiğinde o hafta içinde kayıt yapma hakkınız olduğunu unutmayıp takipte kalmanızı tavsiye ediyorum..:15:

Şehirden şehire tabii ki değişir ama 1000lere sıra gelmesi özellikle kız yurdunda çok zor. Kızlar hemen ilk yıldan eve vs çıkmadıklarından yedeklere gelmiyor. Şans ya olursa diye yedek alıyolar maddi durumuna göre sıralıyolar işte geldiği kadar.

Gelmeyecekse neden o kadar yedek alıyolar ki
Garip :50:

merhaba kızlarr.direk konuya giriyorum.kardeşim bu sene zonguldak karaelmas ünv. okul öncesi öğretmenliğini kazandı.az önce yurt sonuçları açıklandıı yedekteymiş ve 32. sıradaymışş..bu konuda bilgisi olan var mı..şimdi ne yapmamız lazım.bi kaç gün sonra kayıt yaptırmaya götüreceğiz zonguldağa..misafirhane varmışş orda kalınabiliomuş ama misafirhanede kaç kişi kalıyo..biz ne kadar bekleyeceğiz ve bize sıra gelirse nerden öğreneceğizz..acil yardımınıza ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkürler...

misafir öğrenci olarak başvuru yapsın sonra gecer ben 3000. ci yedektım ve 3 haftada cıktı düşün yani sıkıntı olmaz bır yandan yurtkurun ıstedıgı evrakları hazırlayın her hafta pzt gunude lıstelerı takıp edın kacırırsanız yedeklık sansıda kaybolur

merhaba kızlarr.direk konuya giriyorum.kardeşim bu sene zonguldak karaelmas ünv. okul öncesi öğretmenliğini kazandı.az önce yurt sonuçları açıklandıı yedekteymiş ve 32. sıradaymışş..bu konuda bilgisi olan var mı..şimdi ne yapmamız lazım.bi kaç gün sonra kayıt yaptırmaya götüreceğiz zonguldağa..misafirhane varmışş orda kalınabiliomuş ama misafirhanede kaç kişi kalıyo..biz ne kadar bekleyeceğiz ve bize sıra gelirse nerden öğreneceğizz..acil yardımınıza ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkürler...

İlk hafta genellikle 50. yedeğe kadar kayıt alıyorlar hiiiiiiiiiiççççççç sorun yapmayın.
İlk önce misafir olarak alıp sonra kesin kayıt yapıyorlar.
Benim kardeşim de o sıralardaydı ilk hafta yaptık kaydını.

misafir öğrenci olarak başvuru yapsın sonra gecer ben 3000. ci yedektım ve 3 haftada cıktı düşün yani sıkıntı olmaz bır yandan yurtkurun ıstedıgı evrakları hazırlayın her hafta pzt gunude lıstelerı takıp edın kacırırsanız yedeklık sansıda kaybolur

Yurtkur hangi belgeleri istiyo ?
Sitesinde sadece 6 foto var :31:

hayırlı olsun bende aynı üni.de okudum ve 641.inci yedektim:)) kardeşin çook şanslı yani, ben yedek öğrenci olarak yine devlet yurdunda kalmaya devam ettim,eğer şanslıysa asilliği çıkana kadar kimse ona dokunmaz... ama fazla uzun sürmez,yurt kapasitesi geniştir oranın bikaç gün en kötü dedikleri gibi misafirhanelerde kalınabilir...

hangi ilde okuosun bn izmirde 996 yedekteym canm tereddtte kaldım napim die peki misafr öğrenci olarak basvursam kalcak yer yok derlermi

Back
X