eşimden ayrılmak istediğimden bahsetmiştim fakat gidecek yerim olmadığı için ankara barosuna gittim. durumumu paylaştım bana dedilerki biz dayak yiyen kadınlara öncelik tanıyoruz ama eğer ayrılmak istiyorsanız çocuklarınızı çocuk esirgeme kurumuna sizide sığınma evine yerleştirirz.
( bir anne olarak nasıl ayrılabilirim onlardan.. sonra il sosyal hizmetlere gidin dediler. oradada bana eşinizden boşandıysanız çocuklarınızda mağdursanız size yardım edebiliriz ama sırada kaç kişinin olduğunu sölediler. ordan ağlayarak işime gittim. soruyorum size ben bu ülkenin vatandaşıysam nerde bu devlet.. nerde kadın hakları. durumunuz kötüde olsa baro size avukat veriyo ama bununda parasını azda olsa alıyor sizden yaa ben zaten evimi zor geçindiriyorum nerden vereyim size para...napim boşanıp sokaklarda kalıncamı devlet bana elini uzatacak. kimse yokmu derneğini aradım bana sadece giyim ve gıda yardımı yapabileceklerini şuanda ev için yardımlarının olmadığını söylediler. anladığım kadarıyla bu türkiyede paran yoksa devlette yok hepsi hikaye....