Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap veren yok yaaBende merak ediyorum bunu
Devlette öyledir heralde ya sormayı unuttum doktora ,dünde aradım bakmadılar hafta sonu araya girdi merak ettim yaBen üniversite hastanesinde yaptırdım. Eğer tutmazsa 1 ay ara verelim dedi Dr ama hastaneden hastaneye değişebilir
Benim progestan bittikten sonra adet oldum . Bence kesmeyin kanda görüp emin olana kadarAşılama sonrası regl günü geldiğinde negatif görünce ilaçları kestiniz mi progestan vs kızlar
Sizin neden tutmadı pko var mı bu aradaBen de 2. Aşılamaya başladım devlette ara filan vermedik, geçen ay tutmadı, tahlil yaptı doktor muayene etti bir sorun yok 2. Ye başlayalım dedi
Pco var bende valla her şey iyiydi güzeldi ama tutmadı pco var bende ezelden beridirSizin neden tutmadı pko var mı bu arada
Pko nasıi lanet bişey anlamadım ki hiç bişeyim yok testler normal ama pko olabilirmiş dedi doktorPco var bende valla her şey iyiydi güzeldi ama tutmadı pco var bende ezelden beridirnasip değilmiş tutmadı
Normalde çok ağrılı olur ama bu ay o kadar ağrım olmadı yani ağrı kesicisiz duramazdım ama içmedim o kadar ağrımadı ama pıhtılı ve yoğun olduPko nasıi lanet bişey anlamadım ki hiç bişeyim yok testler normal ama pko olabilirmiş dedi doktorbu ay ki kanamanız çok sancılı pıhtılı ve yoğunmuydu acaba
![]()
Aşılamadan sonra dinlendinmi canım neler yaptınNormalde çok ağrılı olur ama bu ay o kadar ağrım olmadı yani ağrı kesicisiz duramazdım ama içmedim o kadar ağrımadı ama pıhtılı ve yoğun oldu
Dinlendim 2-3 gün çok az kalktım ayağa ama tutmadı, nasip işte, aşılama yapıldıktan sonra 15-20 dk yatırıyorlar, doktor geldiğinde tuttuysa tuttu zaten artık dediAşılamadan sonra dinlendinmi canım neler yaptın
Bakma sen onlara 20 dakika çok kısa bir süre . Valla ben hiç oralı bile olmadım yarım saati geçtikten sonra kalktımDinlendim 2-3 gün çok az kalktım ayağa ama tutmadı, nasip işte, aşılama yapıldıktan sonra 15-20 dk yatırıyorlar, doktor geldiğinde tuttuysa tuttu zaten artık dedi
Zaten çok sıra oluyor anlamadım valla inşallah bu sefer 2. Aşılamam var, yarın kontrole gideceğim büyümüş mü diyeBakma sen onlara 20 dakika çok kısa bir süre . Valla ben hiç oralı bile olmadım yarım saati geçtikten sonra kalktımsekreter kaldıramadı beni
devlette çok aceleye getiriyorlar işi bu yüzden sevmiyorum
Bide bu illet çıktı acaba yumurta büyüdümü büyümedimi diye strese sokuyor biziZaten çok sıra oluyor anlamadım valla inşallah bu sefer 2. Aşılamam var, yarın kontrole gideceğim büyümüş mü diye
Ağrı hissedince mutlu oluyorum resmen, büyüyor sanırım filan diyorumBide bu illet çıktı acaba yumurta büyüdümü büyümedimi diye strese sokuyor bizi![]()
İnşallah hayırlısı olurAğrı hissedince mutlu oluyorum resmen, büyüyor sanırım filan diyorumpsikopata bağladım, benim doktor da bugün yokmuş yarın gel dedi..
![]()