Aşılama Devlette 2.aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.042
1.214
133
Devlette 2.aşılama ne zaman yapılır 🤔 araya zaman koyarlar mı acaba

Bende merak ediyorum bunu

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Eğer tutmazsa 1 ay ara verelim dedi Dr ama hastaneden hastaneye değişebilir

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Eğer tutmazsa 1 ay ara verelim dedi Dr ama hastaneden hastaneye değişebilir
Devlette öyledir heralde ya sormayı unuttum doktora ,dünde aradım bakmadılar hafta sonu araya girdi merak ettim ya

Aşılama sonrası regl günü geldiğinde negatif görünce ilaçları kestiniz mi progestan vs kızlar

Ben de 2. Aşılamaya başladım devlette ara filan vermedik, geçen ay tutmadı, tahlil yaptı doktor muayene etti bir sorun yok 2. Ye başlayalım dedi

Ya öylemi araya haftasonu girdi arayıp soramadım ama pazartesi yine gitcem . Çook sağol ya bilgi verdiğin için

Pco var bende valla her şey iyiydi güzeldi ama tutmadı pco var bende ezelden beridir 😄 nasip değilmiş tutmadı
Pko nasıi lanet bişey anlamadım ki hiç bişeyim yok testler normal ama pko olabilirmiş dedi doktor 😏 bu ay ki kanamanız çok sancılı pıhtılı ve yoğunmuydu acaba 🤔

Pko nasıi lanet bişey anlamadım ki hiç bişeyim yok testler normal ama pko olabilirmiş dedi doktor 😏 bu ay ki kanamanız çok sancılı pıhtılı ve yoğunmuydu acaba 🤔
Normalde çok ağrılı olur ama bu ay o kadar ağrım olmadı yani ağrı kesicisiz duramazdım ama içmedim o kadar ağrımadı ama pıhtılı ve yoğun oldu

Dinlendim 2-3 gün çok az kalktım ayağa ama tutmadı, nasip işte, aşılama yapıldıktan sonra 15-20 dk yatırıyorlar, doktor geldiğinde tuttuysa tuttu zaten artık dedi
Bakma sen onlara 20 dakika çok kısa bir süre . Valla ben hiç oralı bile olmadım yarım saati geçtikten sonra kalktım 😂😂😂 sekreter kaldıramadı beni 😂😂😂😂😂😂 devlette çok aceleye getiriyorlar işi bu yüzden sevmiyorum

Bakma sen onlara 20 dakika çok kısa bir süre . Valla ben hiç oralı bile olmadım yarım saati geçtikten sonra kalktım 😂😂😂 sekreter kaldıramadı beni 😂😂😂😂😂😂 devlette çok aceleye getiriyorlar işi bu yüzden sevmiyorum
Zaten çok sıra oluyor anlamadım valla inşallah bu sefer 2. Aşılamam var, yarın kontrole gideceğim büyümüş mü diye

Back
X