Devlette 2019 burun ameliyatı fiyatları

Sizde mi Ankara’da sınız?
Yok suan Konya'dayim ama ailem Ankara'da. Her iki sehir de olabilir benim icin. Konya'da da Arif Aydın, Serhat Yarar ve Hakan Cepni tavsiye ediliyor.
Hakan Cepni işi ticarete dökmüş cok güven vermedi, Serhat Yarar kendine cok guveniyor ama toy gibi, hizli hizli anlatti güvenemedim. Arif Aydin daha sakin ve açiklayici konustu. Ne sorduysam sakince detayli bi sekilde anlatti. Arif hoca daha olgun ve merhametli görunüyor. Ama tabi bunlar yetenegini anlamaya yeterli degil, en azindan güven duydum. %5 begenmeme riskin var diyor.
Nasil karar verecegimi bilmiyorum.

Yeni yeni Ankara'yi arastirmaya basladim. Ondan sonra karar verecegim.

Siz de Ankara icin arastirma yapiyorsunuz sanirim.

Evet silikon tampon var, hafif hafif nefes alabiliyorum. Doktor seçrken kbb dr u olmasına özen gösterdim. Ha tabi öncesinde birçok plastik cerrahla görüştüm ama kimi aklıma yatmadı, kimi çok pahalıydı o yüzden en başından eledim. Bi plastik cerrah da; bu burnu mu ameliyat ettireceksin, hani kemer ben göremiyorum dedi. Biz sizinle anlaşamayız dedim ve iyi günler dileyerek çıktım odadan. Başka bir plastik cerrah da; bence kbb doktoruna ameliyat ol, biz dışını çok iyi yaparız, tamam ama içini kbb daha iyi yapar dedi. Burnumda deviasyon, konka büyümesi olduğu için kbb tercih ettim. Ameliyat olduğum dr ne yapacağını, nerden kaç milim oynama yapacağını yazdı tek tek. Bir tane örneğini de bana verdi. Asıl beni en çok etkileyen bu yönü oldu. Ben küçük, kalkık ve kavisli istedim. Doğal olsun istemiyorum, dedim. Tamam, öyle yaparız, dedi.

Bi de muayene dahil 1400 tl ye mal oldu, bu da dr seçimimde önemli etken😁
Canım bana öncesi sonrası foto yollarmısın.Bende şehir dışındayım ve bir kaça aya Ankara’da ameliyat düşünüyorum.Aslında özel düşünüyordum ama fiyatlar çok uçmuş.Ameliyat tarihini nasıl veriyorlar hemen yakın tarihe alabiliyor muyuz.

Back
X