Devlette dis yaptiran var mi?

Cevvalll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
3
Arkadaşlar devlet hastanesine dış için hic gitmedim, gidip memnun kalan var mı bir de devlet, dolgu kanal yapiyor mu?

Peki güzel yapıyor mu? Orijinal gibi oluyor mu dış noktasında çok hassasım sanki devlette yapamazlar gibime geliyor
valla ben yaptırmadım çünkü istikrarlı gitmek lazım randevu bulmak ayları alıyor diş konusu önemli özele gıt bence

Arkadaşlar devlet hastanesine dış için hic gitmedim, gidip memnun kalan var mı bir de devlet, dolgu kanal yapiyor mu?
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben yaptırdım 3 kez merkez ilçe binalari oluyor orda yaptırdım sıra bulmak çok kolay ilk basta kontrol için sıra alıyorsunuz sonra orada doktorunuz size 1 hafta sonraya randevu veriyor ben 3 dişe hem kanal hem dolgu yaptırdım. Çok memnun kaldim ozele de 2 kez gittim verdiğim paraya acıdım. 1 ayda 3 kanalımda bitti elleri de çok hızlıydı dolgumu beyaz yaptı sigara alkol.kullanmiyorum dişlerim sarı değil yaptığı dolgu hiç belli dahi olmuyor . İşlemi yaparken 4 kez film Çekti kontrol edip, eğer bir sorun olursa büyük hissedersen gel torpuleriz dedi 2 disimde sorun yoktu ama yirmiligin yanındaki buyuk geliyordu yanagimi isirydm 4 5 gun sonra gittim hemen torpuledi

Ya bunu duyduğuma çok sevindim, bu zamana kadar hep özele gittim dış önemli diye ama şuan fiyatlar çok uçmuş, aynı işlemi yapan iyi doktorlar devlette de vardır illaki teşekkür ederim randevu almaya çalışayım o zaman

Genç bir sürü doktorumuz var , genç diye önyargı oluyor ama işlerini en çok onlar özenle yapıyor, devlete tek kanal ve doğuya 7.500 vermistim 1 sene önce çok acıdım verdiğime ahah biraz saçma olacak ama fotoğraf bırakıyorum en üstteki disim kanal ve dolgu gerceginden hic bir faeki yok

Eklentiler

• Picsart_25-12-26_16-08-40-264.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 23
Yanlış yazmışım devlette değil özel de 7500 vermiştim

Maşallah gerçekten çok orijinal duruyor işlem yok gibi

Maşallah gerçekten çok orijinal duruyor işlem yok gibi
Ağrım olmasa hangi disime yapıldığını anlayamadim bile ben ,ilk yaptığında 10 gün belliydi daha beyazdı martta yaptırdım Nisan da hiç belli bile olmuyor kendi disimle aynı renk duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…