Devlette meme estetiği olup memnun kalanlar /izmir

kizsalkonulardan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
4
0
1
26
Kızlar bir bebeğim var emzirdiğim için göğüslerim çok sarktı ve ameliyat olmaya karar verdim fakat özeller dikleştirme protez liye 130 160 bin fiyat çekiyorlar imkanım yok şuan özele devlette olup memnun kalanlar yazabilir mi yarın randevum var bakalım fiyat alıcam ama tereddütteyim nasıl olur bilmiyorum çevremde devlette meme estetik ameliyatı olanda yok soramıyorum

Merhaba bende araştırıyorum. Randevunuz nasıl geçti? bilgi verir misiniz? Hangi Dr a gittiniz?
Merhaba görüşmeye gittim 35 bin tl fiyat verdi şehir hastanesine gittim ve doktor daha önce duymadığım dikleştirme sonrasında%20 lik bir ihtimal ile kan akışının meme ucuna az olması sebebiyle meme ucunda çürümenin meydana gelebileceğini söyledi biraz korktum açıkcası ama başka bir tanıdığımız 2 kadın farklı bir devlet hastanesinde ameliyat oldular hiç sorun yaşamamışlar doktor anestezi alan insanların bile ölebilceğini söyledi bana ama her anestezi alan ölmüyor sonuçta bu göğüs ucu çürümesi de onun gibi birşeymiş yani kendi hastalarının böyle bir şikayeti olmamış ama olan hastalarda biliyorum dedi benim internet ve forum araştırmalarımda bu çürüme muhabbetinden şikayet eden kimseyi de görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…