Devletteki ultrason cihazı ile özeldeki farklı mı?

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Bir arkadaşım hemşire de bana ‘devlet hastanesinde ultrason cihazı kötü olduğu için özele göre daha geç görünüyo keseler’ dedi. Bunun doğruluğu nedir?

Devlet hasth bazı doktorlar ultrosn görüntüsü vermez istediğinde de görümtü bulanıktır bazılarında. Nasıl telefondan telefona fark var cihazlarda da öyle. Lakin doktor bunu bilemeyecek kadar da değildir tabi bunun için doktor bir haft beklenilmesini önermiştir mesela. Aynı şey özel hastanelerde renkli vs daha üst cihazlar vardır doktor yine göremeyebilir neden olmasın görememekte emin olmak için kesin olmamakla birlikte söylenen sözdür bana göre.

Teşekkür ederim. Kafam çok karışık sizce bu ilk aylar için özele mi gitsem devlete mi?

Teşekkür ederim. Kafam çok karışık sizce bu ilk aylar için özele mi gitsem devlete mi?
İstersen kontrol için alabilirsin yani bilemedim ki şimdi alttan muane yapıyorlar genelde bu tür durumlarda ultrosonda belli olmayınca kimi de yapmıyor doktorun kontrolünü sağlamlaştırabilirsin. Ama özel de olsa devlette olsa doktornu iyi araştır seç doğum odaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…