dexterdan sonra sevebileceğim dizi önerisi arkadaşlar?

canım dextera bende seyrettim
sana bugüne kadar favorim olan dizileri yazayım seveceğine eminim

Dr. House
How I Met Your Mother
Heroes
Fringe
4400

çok severek izledim bu dizilerin hepsini
Özellikle Dr House ve Fringe

Teşekkür ederim fringeye biraz baktım ama sonra sıkıldım diğerlerine bi bakayım

Teşekkür ederim fringeye biraz baktım ama sonra sıkıldım diğerlerine bi bakayım

dexter benimde çok severek izlediğim bir diziydi dexterdan sonra True dedective , sherlock u dexter kadar beğenerek izledim zamanım olursa damages ve braking bad izlemeyi planlıyorum
tam olarak tarzın ne

Dexter'ı sevdiysen Hannibal'a bayılırsın...Bu kadar sanatsal ve yaratıcı bir dizi izlemedim. Her konuşmanın üstüne yarım saat düşünülebilir.

Dexter'ı sevdiysen Hannibal'a bayılırsın...Bu kadar sanatsal ve yaratıcı bir dizi izlemedim. Her konuşmanın üstüne yarım saat düşünülebilir.

o zaman başlim ben hannibal a :KK66:
arkadaşta demiş bencede hanibali sevebilirsin güzel dizi ama ben dexter kadar beğenmedim walking dead gerilim olarak çok iyi

walking dead 'e de baya baktım , tek sıkmayan dizi dexter oldu ah canım niye bitti

prison break, kalıbımı basarım beğeneceğine...beğenmezsen gel döv beni :) o derece garanti veriyorum, teh walking dead de çok çok güzel...bu ikisi efsane dizilerimdir....defalarca izledim tekrarlarını...

prison break, kalıbımı basarım beğeneceğine...beğenmezsen gel döv beni :) o derece garanti veriyorum, teh walking dead de çok çok güzel...bu ikisi efsane dizilerimdir....defalarca izledim tekrarlarını...

Prison break' e baktım cidden çok güzeldi özellikle en başları, sona tarafı sıkmıştı biraz ama genel olarak çok iyiydi. Walking dead de güzel ona da baktım bir süre sonra bıraktım

tavsiyeleriniz üzerine hannibal 'a bakıyorum, çok güzel ilerliyoruz ama dexterı özlüyorum :)

The Following'e bakma şansın oldu mu? Dexter'dan sonra bence en iyi o gider. Tarz olarak tam tutmasa da dr. House'a bir başlasan bir daha bırakamazsın:KK58:

Arkadaşlar dexterden sonra hangi dizileri önerirsiniz?
Tam bir sene gecikmiş bir cevap olacak ama size Michael C. Hall'ın Dexter'dan önce oynadığı dizi olan Six Feet Under'ı tavsiye ederim. Hem Amerikan televizyonlarının gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri kabul edilir, hem de bu müthiş aktörü Dexter'dan çok farklı bir rolde görme imkanınız olur.

Damages gerçekten harika bir dizi. Bulmak biraz sıkıntılı olabilir, bulunursa muhakkak izlenmeli.

Back
X