Dhea kulanimi

bigbelly

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
8
0
16
İstanbul
32 yasindayim. Amh=0.02 fsh= 13-14 dondurulmus embriyo transferine basladim. Ilk siklusta 2 yumurta elde edildi sadece 5.gun tek bir embriyo olarak donduruldu. Ben buradan okudugum kadariyla benim gibi yumurtalik rezervi dusuk olan hastalara fsh dusurucu ilaclar veriliyo mesela dhea gibi.. Ben tedaviyi New yorkta yaptiriyorum. Bu konuyu bir kere hemsireyle konusmustum benim fsh dusurmeye niye calismiyoruz dedigimde bana vucudun yumurta yapmaya calistigi icin fsh in yuksek dedi, o yuzden fsh dusurmuyoruz dedi. Sizcede oylemi? Hangi durumlarda Fsh dusurmeye calsimiyosunuz?

merhaba evet fsh yükselmesinin ana sebebi yumurtalıklarda zayıflamadır ve bu kayıp geri döndürülemez bir kayıptır. fsh düşürücü ilaçlar bu nedenle yok. dhea ise yumurta kalitesini arttırmaya yönelik bir ileç olup etkinliği mucize yaratmamaktadır. en doğrusu zaman kaybetmeden tedavilerinize devam etmenizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…