• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dhea kullananlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi subuo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde eşimde morfoloji sorunu var... e vitamini olarak ne kullandınız canım... bizim doktor kesinlikle faydası olmaz diyor... ama böyle mucizeleri okuyuncada insan inanamıyor... ben kullanmak istiyorum ne marka kullandınız tam ismini yazarsan çok sevinirim

benim eşimde birşey yokken bile dr. E vit. vermişti. mayıstan beri kullanıyor. zararı da yok. evicap diye bir ilaç .ama siz yine de başka bir dr. danışın isterseniz.

ben 2 aydır kullanıorum 2 haftada 1 adet gorur oldum
sizdedew erken adet oldumu

merhabalar, bende 3,5 ay kadar önce 2.tüp bebek denememden negatif sonuç aldım maalesef. 3 aydır da doktorum dhea kullanmamı önerdi. yumurta kalitemi arttırmak için. tabi bunun yanında bir takım ilaçlar ve diyet var...
embriyo kalitelerim çok kötü benim. bu ilaç veya başka bişey den fayda görenler lütfen yazsın umut dolu hikayelere ihtiyacım/ihtiyacımız var..sevgilerimle

arkadaşlar bende yaklaşık 2 haftadan beri kullanıyorum bu dheayı.adetim 5 gün geçikti.mide bulantısı var buaralar.ama ümitlenmek istemiyorum 5 ay önce tüp bebek tedavisi görüdüğmden beri hap adetim geçikmeli olmaya başladı.bu arada normalde enim adetlerim çok düzenliydi.geçen ay tam zamanında gelmişti. ama bu ay gene geçikti.ilaçın geçiktirmek gibi bir etkisi vartmı bilen varmı?

Kızlarrr banada tup bebek merkezı DHEA kullanmamı söyledı ama ben kullanmadım,benımde yumurta sayım az oluyor fakat embrıyolarım ıııııyı.İlac kullanmayı sevmıyorum.Bitkisel seyler neden denemıyorsunuz?

bende dhea yı bıraktım 1 ay ara vericem sonra devam. 2 haftada 1 adet olmaya basladım cünki
hayırlısı bazıları 2 ay kullanıp gebelik elde ediolar

Kızlar DHEA kullanıp hani hamile kalsak bi zararı olmaz degilmi? Yoksa ilacı bıraktıktan sonramı denemeli ?benneyaptımki

Back
X