Di ektirme korkusu

ekim.29

Allahumme Ya Mübdi
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
3.838
42
358
36
Kırıkkale
slm kızlar benm hayatta en korktugun şey diş çektrmek
azı dişimn bir tanesi çok kötü rahat 1 seneyi geçti cesaretimi topladım gittim dişim apse yapmş dr çekmedi ilaç yazdı sonra gel dedi o sıra hamile kaldım gitmedm hamileyken tekrar agrıdı bi daha gitim yine çekmdi kızım şuan 8 aylık 2 hafta önce yine agrıdı gitmdm ama gitmeyi çokk isityorum amaa çooookkkk korkuyorummm kızlarrr ve benm dişlerim kırılarak kökü kalan tiplerdn dicem oki banaaa yardm edin biraz cesaretlendrn nolurrrrrrr

ewt bende eşimle gidiyorum ve inanırmsnz dr dişme bakak istedgnde elini tutuyorumm o sandalyeye oturmak canımı alıyoo ama en sonnda çekilecek ama ne zamnn

slm kızlar benm hayatta en korktugun şey diş çektrmek
azı dişimn bir tanesi çok kötü rahat 1 seneyi geçti cesaretimi topladım gittim dişim apse yapmş dr çekmedi ilaç yazdı sonra gel dedi o sıra hamile kaldım gitmedm hamileyken tekrar agrıdı bi daha gitim yine çekmdi kızım şuan 8 aylık 2 hafta önce yine agrıdı gitmdm ama gitmeyi çokk isityorum amaa çooookkkk korkuyorummm kızlarrr ve benm dişlerim kırılarak kökü kalan tiplerdn dicem oki banaaa yardm edin biraz cesaretlendrn nolurrrrrrr

geçmiş olsun
korkmanıza hiç gerekyok.ihmal etdikçe dişin daha fazla hırpalanmasına neden olmuşsunuz.anesteziniz yapıldıktan sonra işlem bitinceye kadar hiçbirşey hissetmiyorsunuz
sağlıklı günler

Back
X