Lekeler, Çiller Dıadermıne lıft+ bb krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
31
Bu kremi kullanan varsa olumlu ve olumsuz görüşlerini belirtebilir mi ? Garnier'in bb kremini kullanıyodum bende sivilce yaptı, bugün bunu aldım. Nasıl bi krem bilgisi olan var mı?

Bu kremi kullanan varsa olumlu ve olumsuz görüşlerini belirtebilir mi ? Garnier'in bb kremini kullanıyodum bende sivilce yaptı, bugün bunu aldım. Nasıl bi krem bilgisi olan var mı?

berbat bişi bu, hayatımda gördüğüm en başarısız ürün.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu kremi kullanan varsa olumlu ve olumsuz görüşlerini belirtebilir mi ? Garnier'in bb kremini kullanıyodum bende sivilce yaptı, bugün bunu aldım. Nasıl bi krem bilgisi olan var mı?

bence gayet güzel bir krem.benim cildim karma sivilce sorunu falanda yaratmadı ama illaki her krem gibi yüzde parlama oluyor oda gayet normal hepsinde olur çünkü.

keşke ürünleri tester olarak kullansakta sonra alsak.ama öyle bi şansımız olmuyor.dıadermınenin başka bb krem kullanmadım için iyi geldiğinde sanmış olabilirim.rves rocherin aldım pazartesi elime gecicek kullandıktan sonra ıkısını karşılaştırabilirim.avondanda almayı düşünüyodum ama vazgeçtim bi süre avon satışı yaptım için avon ürünlerine fazla güvenmiyorum duş jelleri ve parfümleri dışında.cc krem çıkmış bide daha besleyici özelliğe sahipmiş.bb kremler daha çok kapatıcı özelliği varmış.

Back
X