• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Diadermine nemlendirici deneyimim

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
selam arkadaşlar sızınle nacızane deneyımımı paylaşmak ıstedım
ben 96 yılından beri kozmetık kullanırım ve hep pahalı kalıtelı urunler kullandım lancome bıotherm dermologıca clınıque donusumlu olarak hep bunları kullandım ama al bırını vur otekıne hıc bırı mucıze yaratmadı
3 4 hafta once nemlendırıcım bıttı ve sayahatte oldugum ıcın her zaman kullandıgım ururnu alamadım gercı cıldıme ekstra bısey yaptıgı yoktu ama ben yınede pahalı yıydır dıe onu alıyodum neyse ızmıtte bı parfumerıye gıttım kadın bana dıadermıne tavsıye ettı bı de kampanya vardı 2 kutu nemlendırıcı 16 tl ben satmak ıcın ovuyo dıye dusundum ama sonra bı denıyım kotu olursa el kremı yaparım dedeım bı de esantıyon goz kremı verdı

neyse 3 haftadır kullanıyorum ve benım karma sıvılce cıkan sorunlu ve hasas bır cıldım vardır ama bu krem muthiş oldu arkadaslar ıyıkı almısım 2 kutu daha aldım goz kremı de super butun markalı seylerımı bıraktım artık cıldımı rosensse kopukle yıkıyorum gunduz otacı gulsuyuyla sılıp akşam elma sırkesı ustune nemlendırıcımı suruypeum hem param cebıme kaldı hem de herkes cılt bakımımı yaptırıyoeun cıldın parlıo demeye balsladı bu benım dneyımım kı 14 yıldır verdıgım paranın gıttıgım doktorum haddı hesabı yok deneyın derım opuşşdunuz

selam arkadaşlar sızınle nacızane deneyımımı paylaşmak ıstedım
ben 96 yılından beri kozmetık kullanırım ve hep pahalı kalıtelı urunler kullandım lancome bıotherm dermologıca clınıque donusumlu olarak hep bunları kullandım ama al bırını vur otekıne hıc bırı mucıze yaratmadı
3 4 hafta once nemlendırıcım bıttı ve sayahatte oldugum ıcın her zaman kullandıgım ururnu alamadım gercı cıldıme ekstra bısey yaptıgı yoktu ama ben yınede pahalı yıydır dıe onu alıyodum neyse ızmıtte bı parfumerıye gıttım kadın bana dıadermıne tavsıye ettı bı de kampanya vardı 2 kutu nemlendırıcı 16 tl ben satmak ıcın ovuyo dıye dusundum ama sonra bı denıyım kotu olursa el kremı yaparım dedeım bı de esantıyon goz kremı verdı

neyse 3 haftadır kullanıyorum ve benım karma sıvılce cıkan sorunlu ve hasas bır cıldım vardır ama bu krem muthiş oldu arkadaslar ıyıkı almısım 2 kutu daha aldım goz kremı de super butun markalı seylerımı bıraktım artık cıldımı rosensse kopukle yıkıyorum gunduz otacı gulsuyuyla sılıp akşam elma sırkesı ustune nemlendırıcımı suruypeum hem param cebıme kaldı hem de herkes cılt bakımımı yaptırıyoeun cıldın parlıo demeye balsladı bu benım dneyımım kı 14 yıldır verdıgım paranın gıttıgım doktorum haddı hesabı yok deneyın derım opuşşdunuz

kozmetikçiye gittiğimde diardemine'e elim hep gidip gidip gelirdi bi nedeni varmış.. :))
benim kuru bil cildim var acaba benimkinede iyi gelirmi ki nemlendiricisi.. :S birde cildinizi yıkadığınız ve sildiğiniz ürünleri daha detaylı yazmanızı rica etsem acaba? :)) ve nasıl uyguladığınızı.. hergün bunların hepsini sürüyormusunuz?
birde sirke yakmıyormu? cildim kuru acaba iyice kuruturmuki?

Son düzenleme:
kozmetikçiye gittiğimde diardemine'e elim hep gidip gidip gelirdi bi nedeni varmış.. :))
benim kuru bil cildim var acaba benimkinede iyi gelirmi ki nemlendiricisi.. :S birde cildinizi yıkadığınız ve sildiğiniz ürünleri daha detaylı yazmanızı rica etsem acaba? :)) ve nasıl uyguladığınızı.. hergün bunların hepsini sürüyormusunuz?
birde sirke yakmıyormu? cildim kuru acaba iyice kuruturmuki?
[özüürdilerim mesajı gönderirken hata vermişti bakmadan tekrar göndermişim :S ]

Son düzenleme:
caım benım alnım yaglı bı de burun cevrem onun harıcınde kuru cıldım bana cok ıyı geldı aama denemek lazım sabah rosense kopukle yıkyorum sonra otacı gulsuyu surup dıadermıne nemlendırıcı ve goz kremımı suruyorum aksam yıne yıkayıp sırkeyle sılıyorum ole kurutmadı aksıne cıldım parlıyor umarım ıyı gelır cunku ınan yıllarıdır gıtmedıgım dr kullanmadıgım urun kalmadı artık daha dogal dıyebılecegımız syeler kullanıyorum lancome kremım tonıgım hala duruyor ama artık kullnamam

diadermine bende denemek istiyordum aslında ama cesaret edemedim. aynı sorunlar bende de var eda35. sen normalden karmaya dönük olan ciltler için olanını mı aldın?

(gül suyunun içinde gül yağı da olduğu için,yağlı ciltlerede sivilceye sebep oluyor..)

bu ürünün gece gündüz ve başka çeşitleri de var..
bende almayı düşündüm geçen gün,fiyatları çok uygun..
madem iyi diyorsunuz,alayım o zaman..
teşekkürler:71:

ben de almıştım kullandım ve sonuç çok kötü.bana ii gelmedi.zaten bana ii gelen hiçbişey yok şimdilik

ben de diadermine nemlendirici kullanıorum. çok memnunum. bunu satan satıcının yüzü porselen gibiydi ve bunu kullandıgını söledi. göz kremini de alayım bari

3 gündür kullanıyorum..

kıvamı,kokusu muhteşem..
çok sevdim..:69:
inşallah iyi gelir cildime..

arkadaşlar sorularınıza cevap veryım benım gul suyu otacının ıcındkeıler bolumunde gul yagı falan yazmıyor sadece gul suyu yazıyor bana normalde hıcnı gul suyu ıyı gelmezdı hep sıvılce yapardı ama bu markanınkı ıyı geldı ama yuz yıkamam rosense kopuk aldım cıldım karma oldugu ıcın nemlendırıcımde yazısı pembe olan bı de yesıl olan var o degıl yazısı pembe olcak ısıne yarayanlara sevındım benım ılk defa bıseyler cıldıme ıyı geldı ozellıklede boynum ve şakaklarımdakı sıvılcelerden kurtulmama sevındım

memnun kalanlar adına sevindim de,ben de yaklaşık 2 yıl önce kullanmıştım ancak memnun kalmadım,benim gereksinimimi karşılamadı yani,yoksa profesyonel bir ürüne benziyor aslında

Ben de yeni aldım karma ciltler için olanını,çok memnunum..:34:

ben de bugun aldim yanaklarim kuru oldugu icin ilk yanaklarima surdum cok memnun kaldim..daha evvel vichy nin nemlendiricisini almistim cilt bakim uzmaninin onerisyle ama yuzume surdugum anda yuzumden ter bosaliyor gibi hissediyordum..the body shop un yosunlu bi nemlendirici de var elimde su gibi cildim hemen emiyor onu daha cok biraz yagli olan t bolgeme surmeyi dusunuyorum artik cunku yanaklarim cok kuru ve yetmiyor..cildim cok kuru oldugu icin cilt yasi testinde oldugumda daha yasli ciktim sigara falan kullanmadigim halde..bu yuzden iyi bir nemlendirici arayisindaydim umarim diaderminden bundan sonrada memnun kalirim..

Ben de 2 gun önce aldım,henüz başlamamıştım.Ama 33 TLye aldım ıkısını de kac ml kullandıgınız nemlendırıcıi?gece-gündüz birlikte aldım ben .Gece kremı 30+ çok merak edıyorum nasıl olacagını?Pekıisirke sürüp mü yatıyorsunuz eda35.Nemlendırıcıyle uyumanız gerekmez mı?

bende cilt temizleyicimden makyaj malzemelerimden çok memnunum ancak uygun bir nemlendirici bulamadım makyaj altı için özellkle cildim karma olduğu halde gül s:50::50:uru iyi geliyo ayrıca ama nemlendirici bulamıyorum :(

Ben de 2 gun önce aldım,henüz başlamamıştım.Ama 33 TLye aldım ıkısını de kac ml kullandıgınız nemlendırıcıi?gece-gündüz birlikte aldım ben .Gece kremı 30+ çok merak edıyorum nasıl olacagını?Pekıisirke sürüp mü yatıyorsunuz eda35.Nemlendırıcıyle uyumanız gerekmez mı?

canım kafama göre bazen sirke ile yatıyorum bazen nemlendirici ile ama sirkeyi her gun yapma yanı cıldıne gore bak anlarsın zaten

Ben bu ürünü kullanmaya başlamıstım düzenlı olarak gündüzleri,arada bir de bephantene krem sürüyordum ama geçen gün çenemde olusan tüyleri görünce dehşete kapıldım.Bu kremin böyle bir özelliği oldu mu?Sizde ne gibi sorun var?

bende tüylenme falan yapmadı ben tüylenmenın fiziksel vucudun yaptıpı bişey oldugunu duşünüyorum benim annem yıllarca şu mavi kutuda en yağlı nivea krem kullandı tüy faqlan olmadı mesela bence o hormonal bişey canım

Back
X