• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Diadermine nemlendirici deneyimim

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben hiç memnun kalmadım nemlendiriciden. nem falan vermedi aldım ve öylece duruyo. onun yerine eczaneden caredolin krem alsanız daha faydalı olur

bende bugn aldımm ikili kampanyadan hemde baya iyi bi fiyata.bakalımmmmmm nasıl bi sonuç çıkacak. fakat bi sorun var 25 yaş üstü nemlendirici almşım farkında olmadannnn :((((( 20 yaşındayım ben acaba bi probem olur mu kullanırsam ??

arkadaşlar, aranızdan birisi tüylenme yaptıgını söylemiş. fakat burada dikkat edilmesi gereken bir durum var ki daha bir çok insan aynı hatayı yapıyor. bepanthen kremi yüzünüze kullanmayın.. esas tüylenme yapan o.. daha yeni tekrar tekrar bilen kişilerden duydum..

Kesinlikle böyle bir başlık olmasaydı ben açardım özellikle yağlı görünün kuru ciltler için bu krem mucize... Kozmetikçilerin çoğu nedense başka pahalı ürünleri övüyorlar ama ben bayılıyorum bu kreme !

Konu güncel değil ama ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. Bir ara nemlendiricisini kullanıp çok memnun kalmıştım. bir süredir de makyaj temizleyici, tonik, bb kremini ve peelingini kullanıyorum. hepsinden çok memnunum. özellikle tüm bb kremleri denemiş biri olarak ben bu markanınkinden çok memnun kaldım. yağlı bir görünüm vermiyor, renk tonu diğerlerine göre çok doğal, buğday tenliyim, ama açık tonunu kullanıyorum, bronz tende bile güzel duruyor, renk değişimi yapmıyor. ancak beki cildi sorunlu olan arkadaşlara yetmeyebilir, çünkü renk yoğunluğu fondöten gibi değil, ama oldukça doğal ve yuuşak bir dokusu var ben de zaten o doğallığını seviyorum.
peelingi deniz kumu içerikli.. hemen her duşta kullanıyorum, cildimi yormuyor...
temizleyici ve toniğini de çok seviyorum. Ama ben bunların LIFT serisini aldım. aslında daha ileri yaşlara öneriliyor sanırım bu seri (ben 33 yaşındayım) ama cildim daha sıkılaşıyor sanki kullandıkça... sarkma olmasından çok kokuyorum da :9: temizleyicisi temizlerken çok güzel nem desteği veriyor, kurutmuyor. çok memnunum ;) toniği çok sık kullanmasam da ondan da çok memnunum..
gece kremini de kullanmıştım bir zamanlar, gerçekten ürünleri bence bizim yaşlar için fazla fazla yetiyor...
burada benim cildim de karma, ancak son bir kaç yıldır kuruya dönük olmaya başladı ...
göz kremini denemedim, buradaki övgülerden sonra onu da deneyeceğim mutlaka :16:

Back
X