Canım insülin direnci ve polikistik over sendromu hakkında biraz bilgim var ama yazdıkların o kadar karışlık ve kısaltma dolu ki ne sorduğunu anlayamadım bile.
canim diane35 ten bazilari cok fayda goruyor bazilari da hic fayda gormuyor, benim sana onerim metformini 3 ay sureyle kullan ondan sonra bir degisiklik olma ihtimali var. cunku kullandigimiz tum ilaclarin etkisini sacimizda 3 ay sonra gormeye basliyoruz, cunku sac dongusu 3ayda bir tamamlaniyor. yeni sac cikacaksa bile cikmasi 3 ay suruyor. oyuzden bunu gozlemlemeden bilemezsin. metformin polikistik overini tamir edecek tek ilac bence, oyuzden 3ay kullan kendini iyi gozlemle, 3ay sonra saclarin cikmaya basliyor mu baslamiyor mu ona gore ilacina devam eder yada birakirsin.
gecmis olsun
peki janım bide ben sana bişey sorcam ben dün tekrar kadın doguma kontrole gttm cünkü diane 35 3 ay dolmustu .doktoruma anlattım işte dökülme fazlasıyla devm ediyor die .oda dediki bu hastalık tamamen gecici degil ztn cok siteres yapıyorsan oda döker dedi.bana 3 kutu dha diane 35 yazdı. dahiliyenin verdigi metforminede devam et dedi .bide tekrar bi cildiyeye git bakalım dedi. su çörek otu fln varmıs saca iyi gelen senje bana bi faydası olurmu
canim corek otu karanfil susam yagi falan bunlarin bazisina faydasi oluyor bazisina olmuyor. sacinda yag problemi yada gozle gorulmeyen deri hastaliklari varsa bunlardan fayda goruyorsun. daha cok sarimsaktan fayda goruyorlar. deneyeceksen sarimsagi dene bence.
3ay birini 3 ay birini dene hangi yagdan fayda gorursen ona devam edersin, maalesef uzun bir surec canim hemen bugun surunce yarin belli olmuyor 3 ay devam etmen gozlemen lazim.
ilaclarini doktorun nasil dediyse oyle yap canim ben karismam ona, ama hastaligin tamamen gecip gecmedigi muamma. cunku metformin gibi diyabet ilaclariyla kistlerinden kurtulan ve adetleri duzenli hale gelen hatta rahatca hamile olanlar var, bu forumda bile var ben okudum bazi bazi.
sen pozitif dusunceni kaybetme iyilesecegini dusun zamanla iyilesirsin canim, iyi beslenmek cok onemli, hayatindan sekeri tamamen cikar ve tamamen dogal organik seylerle beslen.
gercekten cok uzun ve zor bi süreççölü gibiyim her gün sarmısagı sürerek mi kullanıyım yoksa yagınımı jnm
arkadaslar bende poliftik kis var dün bide dailiyeye gttm insülün direncimin yüksek oldugunu birax fakat seker olmadıgını söyledi.metformin verdi günde sabh aksam tok yarım almamı söyledi benbide diane kullanıorum kadın dogum doktorumun verdigi 3 aydır. sac dökülmem insülün direncinin fazla oldugundan olabilirmi doktorum etkisi oljaktır dedi .benm cok sacım dökülüometformine dün basladım kullanan arkadaslar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?