Aile Planlaması Diane kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

cansu5471

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
47
13
8
30
Kızlar aralık 5te dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpü aldılar endometriozis odaklar tanısı konuldu ve diane hapı verdi doktor acaba kullanan var mı ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Doktorum 3ay sonra kontrole gel dedi

Kızlar aralık 5te dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpü aldılar endometriozis odaklar tanısı konuldu ve diane hapı verdi doktor acaba kullanan var mı ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Doktorum 3ay sonra kontrole gel dedi

Canım Diane 35 doğum kontrol hapı beş sene kullandım pko hastasıyım adetimi düzenlemek için kullandım birde hormon düzenliyor. Kullanıldığı sürece düzenli oluyorsunuz ama bırakınca yine aynı. Yani hamilelikle bi alakası yok

Canım Diane 35 doğum kontrol hapı beş sene kullandım pko hastasıyım adetimi düzenlemek için kullandım birde hormon düzenliyor. Kullanıldığı sürece düzenli oluyorsunuz ama bırakınca yine aynı. Yani hamilelikle bi alakası yok
Canım adetimde bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım hep günümde oldum. Doktorum tüplerdeki sıkıntı için bu hapı verdiğini söyledi 21tablet var bittikçe adetin 5.Gününde tekrar başlarsın dedi

Canım adetimde bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım hep günümde oldum. Doktorum tüplerdeki sıkıntı için bu hapı verdiğini söyledi 21tablet var bittikçe adetin 5.Gününde tekrar başlarsın dedi
Anladım canım da dediğim gibi doğum kontrol hapı kullanarak hamile kalamazsın ki. Tabi doktor verdiyse bir bildiği vardır. İnternetten araştır nedir niçin kullanılır diye ne demek istediğimi anlıcaksın

Cnm bn 1 sene kullandim bu ilaci biraktim 3 ay sonra hamile kaldim

Ben korunmak için diane35 aldım ama doğum kontrol hapı olmadığını yeterli korumadığını vs okudum öyle mi acaba ?çocuk düşünmüyoruz kesnlkle o yuzden korktum sizde koruma sağladı mı düzenli kullanımda tabi

Back
X