Didim ...

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Kızlar didimde nerelere gidilir? Bana şu müzeye git vs. demeyin. Başka öneriler yapın lütfen. Mesela ailemle şurda kahvaltı yaptık çok güzeldi, yada akşam yemeği vs. vs. bana dolu dolu bir tatil yapabilmem için bilgiler lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Altinkum guzeldir... Ama cok kalabalik. Gece hayati icin birkac guzel club var.
Akbuk'ten arkadaslar geceleri hep Altinkum'a gelirdi.
Denizi de yumusacik kum, oldukca sig cocuklar icin falan uygun. Kalabalik ve biktirici ama ben seviyorum didim'i gidelim deseler yine giderim

Didimde dolu dolu tatil yapılmaz ki pek.
Ya emekliler vardır ya apaçiler.

Ben ne zaman gitsem hep gencler vardi ozellikle otellerin yogun oldugu bolgelerde. Emekli ya da apaci gormedim. En azindan apaci orani kendi sehrimden yuksek degildi:)
Tabi kalinan yere de baglidir

evet hep emekliler var. Yazlık var orda kv gilin. Mevbur bu yaz oraya gitcez. Ama ben orda onlarla oturmak istemiyorum. Akşama kadar dışarda gezip sadece akşam eve gelince yatmak istiyorum.
müze gezmek güzeldir tek geçerim
herşey yemek içmek değildir
Bende severim de . Bildiğim şeyler olduğu için dedim. Yeni şeyler öğrenmek için.

Ben ne zaman gitsem hep gencler vardi ozellikle otellerin yogun oldugu bolgelerde. Emekli ya da apaci gormedim. En azindan apaci orani kendi sehrimden yuksek degildi:)
Benim 2 yaşında oğlum var. çok sahillerde kalamayız. Onun sağlığı için. Varsa bildiğiniz güzel mekanlar , kahvaltı yerlerei , gizli güzellikler falan :) lütfen söyleyin.

Holiday resortda kaldık geçen yaz. İki gece ancak dayanabildik kaçtık. Eğlence yok didimde, eller havaya bir iki dandik bar dışında. Ben sevmiyorum açıkçası. Her seferinde buraya tekrar gelmem diye çıkıyorum didimden. Sonra bi şekilde yine yolum düşüyor.

Benim 2 yaşında oğlum var. çok sahillerde kalamayız. Onun sağlığı için. Varsa bildiğiniz güzel mekanlar , kahvaltı yerlerei , gizli güzellikler falan :) lütfen söyleyin.
Biz hep sahildeki mekanlarda takilmistik yemek konusunda. Yani gunduz bebisi de alip suraya buraya gidersiniz diyemiyorum.
Gece birakip bar-club yapabilirsiniz esinizle. Kac yasindasiniz? Biz arkadasimla gitmistik 21 yasindaydik bize cok hitap etmisti gece hayati. Yas ortalamasi 24-25 cunku.

Didim gidilecek tatil beldeleri listemde ama hep bir sonraki yaza atarım, bir türlü cazip gelmedi bana. Sadece Altınkum'u merak ediyorum.

Yorumlar tam tahmin ettiğim gibi gelmiş.

Etkinlik, yeme içme bazındaysa Ayvalık, Cunda ve Datça derim. Aman Allahım en iyi tatilim olmuştu. Hele ki Cunda. Bu 3 yeri aynı tatilde aradan çıkartabilirsiniz.

Diğer sosyal aktiviteler içinse Fethiye'yi tek geçerim. Dolu dolu geçirmiştik onu da...

Altinkumda trafige kapali bir yeri var. Kenarlarinda bol bol barlar olan bir yer. Milleteline cekirdegini dondurmasini alip o yol boyunca yurur. Didim pel de oyle cok gezilecek yeri olan bir tatil beldesi degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…