- Emoji Skoru
- 1.102
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Kızlar didimde nerelere gidilir? Bana şu müzeye git vs. demeyin. Başka öneriler yapın lütfen. Mesela ailemle şurda kahvaltı yaptık çok güzeldi, yada akşam yemeği vs. vs. bana dolu dolu bir tatil yapabilmem için bilgiler lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ne zaman gitsem hep gencler vardi ozellikle otellerin yogun oldugu bolgelerde. Emekli ya da apaci gormedim. En azindan apaci orani kendi sehrimden yuksek degildi:)Didimde dolu dolu tatil yapılmaz ki pek.
Ya emekliler vardır ya apaçiler.
evet hep emekliler var. Yazlık var orda kv gilin. Mevbur bu yaz oraya gitcez. Ama ben orda onlarla oturmak istemiyorum. Akşama kadar dışarda gezip sadece akşam eve gelince yatmak istiyorum.Didimde dolu dolu tatil yapılmaz ki pek.
Ya emekliler vardır ya apaçiler.
Bende severim de . Bildiğim şeyler olduğu için dedim. Yeni şeyler öğrenmek için.müze gezmek güzeldir tek geçerim
herşey yemek içmek değildir
Benim 2 yaşında oğlum var. çok sahillerde kalamayız. Onun sağlığı için. Varsa bildiğiniz güzel mekanlar , kahvaltı yerlerei , gizli güzellikler falan :) lütfen söyleyin.Ben ne zaman gitsem hep gencler vardi ozellikle otellerin yogun oldugu bolgelerde. Emekli ya da apaci gormedim. En azindan apaci orani kendi sehrimden yuksek degildi:)
Tabi kalinan yere de baglidir
Ben ne zaman gitsem hep gencler vardi ozellikle otellerin yogun oldugu bolgelerde. Emekli ya da apaci gormedim. En azindan apaci orani kendi sehrimden yuksek degildi:)
Tabi kalinan yere de baglidir
Biz hep sahildeki mekanlarda takilmistik yemek konusunda. Yani gunduz bebisi de alip suraya buraya gidersiniz diyemiyorum.Benim 2 yaşında oğlum var. çok sahillerde kalamayız. Onun sağlığı için. Varsa bildiğiniz güzel mekanlar , kahvaltı yerlerei , gizli güzellikler falan :) lütfen söyleyin.