Dijital Erken Gebelik Testleri

Erken gebelik testleri güvenilir mi?

• Evet

OY: 12 63,2%
  • Hayır

OY: 7 36,8%

• Ankete Katılan
    19

Cekhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
638
271
53
41
Merhaba kızlar,
Bu ay baya belirtilerim oldu.. Baya baya hamile moduna girdim falan :)
21 Eylül adet tarihim..
Dayanamadım tabikide :)
Bu sabah,5 gün erken sonuç verdiğini idda eden dijital erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı..
Umudumu kaybetmekle, kaybetmeme arasındayım açıkçası..
Bu testler hakkında yorumlarınız neler merak ediyorum..
Kullananlar var mı?
Memnun olanlar var mı?
Güvenilir olduğuna inanan var mı?
Gibi sorularım var :)

Hemde şu erken gebelik testlerini de bi masaya yatırmış oluruz diye düşündüm :)

Yorumlarınızı bekliyoruuummm :)

Ben ilk hamileliğimde yapmıştım 4 gün vardı adetime pozitif çıktı 2-3 haftalık diye yazdı clear blue markası. Senin neydi markası canım?

Ben adet olmadan 3-4 gün kadar önce predictor hamilelik testini kullandım, sonuç hafif bi ikinci çizgi gösterdi, çok sevinmiştim ama üzerine adet oldum, o yüzden erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor sanırım.

Canım predictor marka hep yanıltıyor ona güvenme clear blue dijital test Güvenilir bir test cogu ark oyle ogrendı ben kanda ögrendim sırf Hatıra kalsın die aldım predictor early test yaptım çıktı onda güvenme derim ama ben ıkı ay once yaptım silik çıktı sonra ıkı gune adet oldum en Güzeli kan ver bence son ilişki üzerinden kaç gün geçti

Canım predictor marka hep yanıltıyor ona güvenme clear blue dijital test Güvenilir bir test cogu ark oyle ogrendı ben kanda ögrendim sırf Hatıra kalsın die aldım predictor early test yaptım çıktı onda güvenme derim ama ben ıkı ay once yaptım silik çıktı sonra ıkı gune adet oldum en Güzeli kan ver bence son ilişki üzerinden kaç gün geçti

Bu sefer predictor doğru tahmin etti :) adet oldum:)
Ama genel olarak predictordan çok az memnun kalan insan var..
Bir sonraki ay dediğiniz markayı denerim :)))

Bu sefer predictor doğru tahmin etti :) adet oldum:)
Ama genel olarak predictordan çok az memnun kalan insan var..
Bir sonraki ay dediğiniz markayı denerim :)))
Hayırlısı olsun CNm hakkında inş hayırlı haberler alırsın

2 gün geciktiktim clear blue test aldım saat döndü döndü sonra boş ekran cıktı o kadar sınırım bozuldu ki anlatamam hem bir ton para ver hem sonucu göreme öff yaa

ya ben de cleanblue aldim yarin sabah denicem. adetime 5 gun var. kasiklarim ve goguslerim 15 gundur agriyo. umarim sonuc poItiftir korkuyorum :(

Bende predictor aldim 5 gün var adetime yaptim ama negatif cikti

2 gün geciktiktim clear blue test aldım saat döndü döndü sonra boş ekran cıktı o kadar sınırım bozuldu ki anlatamam hem bir ton para ver hem sonucu göreme öff yaa
Testi yalnis yapmissin 3 saat bekle tekrar yap. O yuzde bos ekran cikiyo

Back
X