Arkadaşlar benim sorunum da bu,kamburum çıkacak yakında diye korkuyorum,çok rahatsız edici bir şekilde oturuyorum,omzum zaten küçük bi de eğiyorum, boyum uzun desem o da değil.1,65im zayıfım da.bilmiyorum pilates spor vs için zamanım yeterli değil akşam saat 17.30 gibi evde oluyorum her gün nerdeyse,ve sonraki vakit yemek yapmak evi toplamak çamaşır bulaşık derken uçup gidiyor.
ne yapsam nasıl yapsam bilemedim...
işe yarayan kullanıp beğendiğiniz ürünler(korse manyetik ürünler falan),işe yarayan zaman almayan egzersizler,daha da zayıflamama neden olmayacak egzersizler önerebilirseniz çok mutlu olcam.
DURUŞ BOZUKLUĞU var ise sırt korsesi en ideal çözümdür. insanlar iş yaparken yada otururken patates çuvalı gibi öne doğru yığılma eğilimindedir. buda zamanla duruşu bozar.
korseyi ben 1 yıl kullandım. iyi geldi. bel ağrılarım vardı onlar geçti. tavsiye ederim.
evet elastik bandajı 8şeklinde sarabilirsin evde iş yaparken seni dik tutar tabi bunu başka birinin uygulaması lazım birde dolaşımı tehlikeye atacak şekilde sıkı sarmamak lazım yada bandajı al en çok kamburlaşma gördüğün yerin üzerine yerleştir sonra onu koltukaltından sıkımıcak şekilde geçir çokta serbest bırakma sen anlarsın zaten acı vermemsi lazım bandajı ensenden geçir tekrar sırtında bağla bende evdeyken yapıyorum bazen
canım sırtına sopayı omurgana dık gelecek sekılde sar en azından evde oldugunda yap ıstesende eğik oturamazsın zaten sonrada zamanla alısırsın tavsıyem o birde 8 sargı var ama onuda bilen birinin yapması gerek
bi tane pilates lastiği al, direnç lastiği de deniyor, ben eminönünde spor malzemeleri satan mağazalardan 10-12 lira gibi bi fiyata almıştım.
Akşamları yemek yiyip hazmettikten sonra çalışırsın. Ben de aynı problemi yaşıyordum, ortopedi doktoru korse vermişti aldım, çok kullanışsız ve işe yaramaz bişey. Bizim gibilerin omurgayı destekleyen kasları güçlendirmesi lazım, bu pilatesle çok iyi oluyor ama ona zaman ayırabilecek duruma gelene kadar yavaş yavaş lastikle çalışabilirsin bence.
Lastikle şöyle çalışılıyo, otururken göğüslerin hizasında yanlara doğru tutup geriyorsun setler halinde, başının üzerinde kollarını gergin tutup geriyorsun ve kollarını arkana geçirip geriyorsun. Haftada dört gece esneme hareketlerinden sonra yapsan hiç bi şey yapmamaktan iyidir. Yine de nihai sonucu profesyonel hocaların yaptırdığı pilatesle alabilirsin.
hiç duymamıştım ben 8 şeklinde bandaj sarımını.umarım deneyebilirim,yazarım denersem teşekkürler
çok teşekkür ederim sordurcam burda dik duruş korsesi diye bişi varmış o mu bahsettiğin?
onu annem denemişti bende ergenlikteyken ama çok yaramamıştı bana.zaten pek istikrarlı değilim ne yazıkki hep bişeyler kullanmaya başlayıp bırakıyorum.8 sargıyı bi arkadaş daha söylemiş demekki popüler bişeymiş.hiç duymamıştım ben.bakcam ona.
Arkadaşlar benim sorunum da bu,kamburum çıkacak yakında diye korkuyorum,çok rahatsız edici bir şekilde oturuyorum,omzum zaten küçük bi de eğiyorum, boyum uzun desem o da değil.1,65im zayıfım da.bilmiyorum pilates spor vs için zamanım yeterli değil akşam saat 17.30 gibi evde oluyorum her gün nerdeyse,ve sonraki vakit yemek yapmak evi toplamak çamaşır bulaşık derken uçup gidiyor.
ne yapsam nasıl yapsam bilemedim...
işe yarayan kullanıp beğendiğiniz ürünler(korse manyetik ürünler falan),işe yarayan zaman almayan egzersizler,daha da zayıflamama neden olmayacak egzersizler önerebilirseniz çok mutlu olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?