dik yürüyemiyorum

Sesar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
4
1
1
45
12 gün önce karın germe ameliyatı oldum ama ben dik yuruyemiyorum karnım asiliyor bu süreç normal mi yoksa beni cok mu gerdiler morelim çok bozuk bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilirim ben çok endişeliyim

Beni çok mu gerdiler demeniz beni güldürdü kusura bakmayın lütfen :)
Doktorunuza neden sormuyorsunuz? ?

Sorunda orda zaten doktor izine ayrılmış telefon numarasini vermedi hastaneden de vermiyolar diğer plastik cerrah da kendi doktoru görsün demiş böyle kaldım doktor haftaya gelcekmis evet sorumun cevabı onda ama bu kadınlar kulübü birbirinden bilgi alışverişi için saniyorumum bu yuzden sordum soruyu

Canim ben hemen dik yuruyebildim tam 4 ay oldu sonucum gevsek ne yazikki hala fazla deri ve yag mevcut revizyon dusunuyorum mayis ayinda
Su an nasilsin hala dik yuruyemiyormusun?

Ben bir ay dik yürüyemedim :) Yani gün içinde dik durabildigim oluyordu ama akşama doğru yine bükülüyordum .
Bence endişe edecek bir durum yok. Karın derisi muhakkak esniyor rahatlıyor zaten. İlerisinde gergin düz bir karnın olur işte ne güzel
Eski göbek deliğinizi aldımı doktorunuz? Yani kesi iziniz düz mü? Dikey kesi izi yok degilmi?

Evet aldı dikey değil verdiğin
Canim ben hemen dik yuruyebildim tam 4 ay oldu sonucum gevsek ne yazikki hala fazla deri ve yag mevcut revizyon dusunuyorum mayis ayinda
Su an nasilsin hala dik yuruyemiyormusun?
dik yürümeye çalışıyorum ama karnım resmen asiliyo çok geriliyor dikisleri zorladim galiba bugünde sıvı geliyor kizarmislar açılmış biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…