Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ameliyatimin 27.gunundeyim iç dikis iplerim hala dusmedi cekincede aciyo ne zaman dusuyo bunlar bilen varmi.birde egilince burun sirtim azicik sizliyo nerdeyse 1 ay olcak gecmesi gerekmiyormuydu sizinkide sizliyomu
Kizlar ameliyatimin 27.gunundeyim iç dikis iplerim hala dusmedi cekincede aciyo ne zaman dusuyo bunlar bilen varmi.birde egilince burun sirtim azicik sizliyo nerdeyse 1 ay olcak gecmesi gerekmiyormuydu sizinkide sizliyomu
düşer merak etme okyanus yada deniz suyu fıs fıs gunde 6 kere kullanmaya devam et eriyen ipler oldugu ıcın kormana gerek yok benımde baya uzun zamanda düştü .
Canim kendi dusucek benimde var hala zaten sumkurdugun zaman goruyorsun :)) kendin sakin cekme cok egilme kan basinci olistugu icin egilince normal sizlamasi cok agir da kaldirma
Canim kendi dusucek benimde var hala zaten sumkurdugun zaman goruyorsun :)) kendin sakin cekme cok egilme kan basinci olistugu icin egilince normal sizlamasi cok agir da kaldirma
Aynen bana 1 ay dediler ama zaman aliyor demekki bi kere kendim cektim yanlikla deligin gozuken kismindan acidi dokunmamak lazim kendi kaynayinca dusuyor yumusayip