dikiş iplikleri

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar ameliyatimin 27.gunundeyim iç dikis iplerim hala dusmedi cekincede aciyo ne zaman dusuyo bunlar bilen varmi.birde egilince burun sirtim azicik sizliyo nerdeyse 1 ay olcak gecmesi gerekmiyormuydu sizinkide sizliyomu

Kizlar ameliyatimin 27.gunundeyim iç dikis iplerim hala dusmedi cekincede aciyo ne zaman dusuyo bunlar bilen varmi.birde egilince burun sirtim azicik sizliyo nerdeyse 1 ay olcak gecmesi gerekmiyormuydu sizinkide sizliyomu

düşer merak etme okyanus yada deniz suyu fıs fıs gunde 6 kere kullanmaya devam et eriyen ipler oldugu ıcın kormana gerek yok benımde baya uzun zamanda düştü .

Canim kendi dusucek benimde var hala zaten sumkurdugun zaman goruyorsun :)) kendin sakin cekme cok egilme kan basinci olistugu icin egilince normal sizlamasi cok agir da kaldirma

Tesekkurler cevaplar icin.dusmesinin uzun zaman aldigini bilmiyordum....

Canim kendi dusucek benimde var hala zaten sumkurdugun zaman goruyorsun :)) kendin sakin cekme cok egilme kan basinci olistugu icin egilince normal sizlamasi cok agir da kaldirma

nasil ya :S ben cimbizla surekli temizliyorum burnumu hic ipe falan rastlamadim. cokca da sumkuruyorum istemsiz geliyo ama ip gormedim :s

bende orası sureklı yara gıbı kabuk tutuyordu tırnagımla onu kavlatayım derken dıkıslerde cıktı hıc acımadı bı sorunda olmadı:)

Back
X