Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim suan belli belirsiz 7 ay olmak uzere. Cok siliklesti.Dikiş izi yaraları tahmini kaç ayda yada senede geçer
Protez ve diklestirme..fakat diklestirme iceriden yapildi yani sadece gogus alt kisminda enlemesine izim var.Sizin ne ameliyatıydı iziniz gitti
Geçmiyorrrr.. Bir sene oldu geçmediDikiş izi yaraları tahmini kaç ayda yada senede geçer
Benim 2 yıl oldu geçmedi çünkü vücudum skar doku oluşturdu ameliyat izleri skar doku oluşuyor bendeDikiş izi yaraları tahmini kaç ayda yada senede geçer
Krem surerken oraya duzenli masaj yapin parmaginizla. Bir de ben dr onerisiyle medikal bant kullandim. Bence bu cok etkili. Suan egilip yakindan bakmazsaniz hc birsey belli olmuyor. Ten rengimde incecik bir cizgi gb.O zaman aynı iz hadi bakalım benimde zamanla geçecek o zaman![]()
Gerçekten geçmiyormu bende olmak istiyordum ama kafam karıştöGeçmiyorrrr.. Bir sene oldu geçmedi
Geçmiyor maalesef ama zaten o bölgeniz gözükmediği için çokta önemli değilGerçekten geçmiyormu bende olmak istiyordum ama kafam karıştö
2 seneyi geçti yaptıralı göze batmasada geçmiyorDikiş izi yaraları tahmini kaç ayda yada senede geçer