• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİKİŞ İZİ KREMİ - SCAREX

lad777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
18
2
1
24
Merhaba herkese meme estetiği sonrası dikiş izi kremi kullandınız mı? Doktorum 2 ay boyunca scarex kullanmamı söyledi silikon jel tavsiye ediyor doktorlar genelde 2 aya yakın. Kullanıp da memnun kalan oldu mu? Sanırım izin kalınlaşmasını engelliyor doğru anladıysam silikon jeller

Scarex den sonra doğal kantoron yağı kullanmayı düşünüyorum bir tanıdığın kullandı ve aşırı iyi izleri belki bende işe yaramax bilmiyorum ama tanıdığım kişi her aklına geldiğinde sık sık sürdü

ben de doğal kantron yağıkullanıyorum ama kantronun kırmızı olanı yaralar izler üzerinde etkili haberiniz olsun

bulursanız tabi
ben bulamadım

Merhaba benim üçüncü ayım doldu skareks kullandım ikibuçuk ay , pek bir etkisini göremedim bir haftadır contratubekse başladım hemen tepki gösterdi kaşınıyor kızarıyor orada bir hareketlenme var ben küçükkende dizlerimdeki yaraların kabuklarını hemen soyardım hiç iz kalmazdı aynı mantığın contratubekstede olduğunu düşünüyorum.Birde bir estetik doktoru yara izlerinin hırpalanması gerektiğini söylemişti iyileşen yaraları kaşıyın pıt pıt vurun ki orada yeni bir oluşum olsun demişti

Back
X