Dikişler ne zaman geçer?

cilekeshayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
27
1
36
27
Arkadaşlar merhaba, benim bugün ameliyatımın 19. günü. Kanatlarda da dikiş var ve hala rahat rahat gulemiyorum bir şey olur diye korkuyorum. Sağ kanattaki dikişe tırnağım takıldı bugün biraz acı var acaba açıldı mı.. ama açılsa kan akardı değil mi? Tam olarak ne kadar sürede ameliyat olmamış gibi geçer tüm ağrılar.. gülmeyi, mimiklerimi özledim. Zaten istediğim gibi olmadı, mutsuzum bu yüzden. Oturdukça belki daha iyi bir hal alır inşallah.. biraz iç dökme gibi oldu ama depresyona girdim nerdeyse...

Kanatlardaki dikişleri doktor almıştı benim, bol bol merhem sürmüştüm zaten çabuk iyileşti, izi var ama hissiyat olarak problem yaşamadım. Kremlerini sürüyor musun?

Kanatlardaki dikişleri doktor almıştı benim, bol bol merhem sürmüştüm zaten çabuk iyileşti, izi var ama hissiyat olarak problem yaşamadım. Kremlerini sürüyor musun?
Benimkileri almadı, galiba eriyen dikiş benimkisi. Uçlarını uzun bırakmış onlar hala duruyo. Sizinkileri kaçıncı günde almıştı. Yani kaç günde kaynasiyo acaba

Benimkileri almadı, galiba eriyen dikiş benimkisi. Uçlarını uzun bırakmış onlar hala duruyo. Sizinkileri kaçıncı günde almıştı. Yani kaç günde kaynasiyo acaba
Yanlış hatırlamıyorsam 1. Haftada tamponları ve alçıyı alırken dikişeri de almıştı. Yerleri de hemen iyileşmeye başladı ben hiç problem yaşamadım orda. Ama dikişleri alana kadar sürekli merhemden sürüyordum ve benim yağlı cildim var bundan dolayı da çabuk iyileşmiş olabilir

Yanlış hatırlamıyorsam 1. Haftada tamponları ve alçıyı alırken dikişeri de almıştı. Yerleri de hemen iyileşmeye başladı ben hiç problem yaşamadım orda. Ama dikişleri alana kadar sürekli merhemden sürüyordum ve benim yağlı cildim var bundan dolayı da çabuk iyileşmiş olabilir
Teşekkür ederim cevapladiginiz için ben de krem sürüyorum niye bu kadar uzun sürdü eski hissiyata kavuşmak anlamadım:/ açılma falan olmamıştır değil mi:( dikişin uzun kısmına tirnagim takıldı acıdı ama kan falan akmadi

Teşekkür ederim cevapladiginiz için ben de krem sürüyorum niye bu kadar uzun sürdü eski hissiyata kavuşmak anlamadım:/ açılma falan olmamıştır değil mi:KK43: dikişin uzun kısmına tirnagim takıldı acıdı ama kan falan akmadi
Yok ya öyle bi el takılmasıyla dikiş açılmaz. Bn elimi falan da kesmiştim başına neler gelmişti bişey olmuyor. Ama içinize sinmiyorsa bir fotoğrafını çekin doktora yollayın. O kadar para veriyoruz bi soruya cevap versinler;)

Benim dikişleri almadı kendi düştü ama o yerlerin iyileşmesi ve hissiyat uzun süre alıyor hemen iyileşmiyor maalesef :(

Arkadaşlar merhaba, benim bugün ameliyatımın 19. günü. Kanatlarda da dikiş var ve hala rahat rahat gulemiyorum bir şey olur diye korkuyorum. Sağ kanattaki dikişe tırnağım takıldı bugün biraz acı var acaba açıldı mı.. ama açılsa kan akardı değil mi? Tam olarak ne kadar sürede ameliyat olmamış gibi geçer tüm ağrılar.. gülmeyi, mimiklerimi özledim. Zaten istediğim gibi olmadı, mutsuzum bu yüzden. Oturdukça belki daha iyi bir hal alır inşallah.. biraz iç dökme gibi oldu ama depresyona girdim nerdeyse...

merhaba öncelikle geçmiş olsun. benim dikişlerim 1. hafta da alınmıştı doktor tarafından, ve sonrasında bana "fito krem" sürmemi önerdi her gün dikiş izleri için ve şu an nerdeyse hiç dikiş izim kalmadı. bu kremi doktorunuza bir danışın, sakınca görmezse kullanın. yara izlerine iyi gelen hızlı iyileştiren bir kremmiş. hissiyat olarak da yan dikişlerde bir his kaybı olmadı bende ama orta dikişteki dokununca oluşan o tuhaf his ya da hissizlik mi desem :D o 4. ay gibi geçti bende. gülmek ve mimikler de 2. ay itibariyle düzelmeye başlıyor ama mesela ben her ay çekindiğim fotolarla karşılaştırma yapınca gördüm ki bu ay gülünce artık tuhaf çıkmıyor yüzüm fotolarda, eskisi gibi düzgün çıkıyor suratım, anca tam düzelmiş yani :D 5. ayım bitti bu arada.

merhaba öncelikle geçmiş olsun. benim dikişlerim 1. hafta da alınmıştı doktor tarafından, ve sonrasında bana "fito krem" sürmemi önerdi her gün dikiş izleri için ve şu an nerdeyse hiç dikiş izim kalmadı. bu kremi doktorunuza bir danışın, sakınca görmezse kullanın. yara izlerine iyi gelen hızlı iyileştiren bir kremmiş. hissiyat olarak da yan dikişlerde bir his kaybı olmadı bende ama orta dikişteki dokununca oluşan o tuhaf his ya da hissizlik mi desem :KK70: o 4. ay gibi geçti bende. gülmek ve mimikler de 2. ay itibariyle düzelmeye başlıyor ama mesela ben her ay çekindiğim fotolarla karşılaştırma yapınca gördüm ki bu ay gülünce artık tuhaf çıkmıyor yüzüm fotolarda, eskisi gibi düzgün çıkıyor suratım, anca tam düzelmiş yani :KK70: 5. ayım bitti bu arada.
cok teşekkür ederim. bana da nazal krem verdi onu sürüyorum. o orta yere dokununca benim de hissizlik oluşuyor inşallah geçer benimkisi de

cok teşekkür ederim. bana da nazal krem verdi onu sürüyorum. o orta yere dokununca benim de hissizlik oluşuyor inşallah geçer benimkisi de
geçiyor merak etme sadece zamana ihtiyaç var :) benim de burun ucum hala uyuşuk gibi mesela, ucuna dokununca bi tuhaf oluyorum :KK45:

Back
X