Dikislerim Acildi. Acil yardim

Iremm1

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
101
38
18
34
Iyi gunler dogum yapali 20 gun oldu ve baya dikisim vardi acilmis ustten ve alttan. Doktor bir jel verdi sur diye ve antibiyotik. baska yapabilecegim birsey var mi batikon sur diyorlar ama acilma oldugu icin zararli olur mu?

Siz neler yaptiniz nasil kuru tuttunuz ne kadar surede gecti acilmis dikisleriniz?
Aksi gibi kabizlikta var. Kabiz olunca acildi sanirim zorladim biraz, oncesinde enfeksiyonda kapmisti:(

Geçmış olsun ve allah yardımcın olsun. sökülen dıkışler kendılıgınden kapanıyor yeter kı sen bakımını aksatma. Ben de 3 mayısta normal doğum yaptım. Aynısını bende yaşadım. Şükürler olsun çoktan atlattım. :nazar:

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim de bir sıkıntım var 4 ağustosta doğum yaptım benimde baya dikişim var. 2 3 gündür çok acıyor ve dikiş yerlerim damla damla kanıyor acaba açılmışmıdır anlamadım doktora gitmek isteyorum hemen de. Açılmayı nası anladınız siz :(

Selamün aleyküm. Öncelikle geçmış olsun ve bebışını allah bağışlasın. Fazla ayakta kalınca veya anı hareket yapınca dıkış sökülebilir. kanama belkı doğum sonrası kanama olabılır. 40 güne kadar azar azar devam edebilir. Eğer sökülmüşsede pansuman yaptıkça kendılıgınden kapanır. Tavsiyem temiz tut, sık sık batıkonla temızle ve fazla ayakta kalmamaya çalış. Tekrar geçmış olsun.

Selamün aleyküm. Öncelikle geçmış olsun ve bebışını allah bağışlasın. Fazla ayakta kalınca veya anı hareket yapınca dıkış sökülebilir. kanama belkı doğum sonrası kanama olabılır. 40 güne kadar azar azar devam edebilir. Eğer sökülmüşsede pansuman yaptıkça kendılıgınden kapanır. Tavsiyem temiz tut, sık sık batıkonla temızle ve fazla ayakta kalmamaya çalış. Tekrar geçmış olsun.
Teşekkür ederim. Ama doğum sonrası kanama değil ondan eminim dikiş yerleri farklı kanıyor İnşallah söylediğiniz gibi geçer 22 gün oldu geçmiş olması gerekiyor diyor herkes :(

Back
X