Dikişlerle Başım Dertte

Happykedi22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
31
20
3
29
Kızlar doğum yapalı 8 gün oldu dikişlerim ilk günlerde iyiydi ama şu 3 gündür çok kötü açıyor yanıyor heleki idrarımı yaparkene alev almış gibi sanki bakıyorum hiç bi şeyde anlamıyorum ne olucak böyle :(:(

Enfeksiyon kapmış olabilir misiniz ? İlaçlarınızı kullanıyor musunuz ? Çok mu dikisiniz var ?

Merhaba. Geçmiş olsun. Enfeksiyon kapan bölge nispeten sıcak ve kızarık olur diye biliyorum.

Hem bebek hem ağrılarla baş etmeye çalışırken bir de hastaneyle uğraşma fikri yorucu geliyordur muhtemelen ama geç olmadan doktora görünün derim. Ablamın dikişleri enfeksiyon kapıp şişmiş, iyileşmesi çok uzun zaman almıştı. İyileşme sürecinde de hareketsiz kalınca toplar damarda pıhtı oluşmuş ve kasıktan damar tıkanıklığı yaşamıştı. Tabi o zaman ne ablam ne olduğunu anlayabilmiş ne annem. Doktora görünmek yerine kendi kendine geçmesini beklediler muhtemelen. Çocuktum ama ne kadar zor zamanlar geçirdiğini hatırlıyorum.

Bunları korkutmak için söylemiyorum. Çok küçük de bir ihtimal olsa riske atıp beklemek yerine doktora görünün, bir şey yoksa bile içiniz rahat etmiş olur.

Back
X