B
bettyblue
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zeytin1955
:cool2: :cool2: bu olayda mağdur olanlar sadece ve herzamanki gibi 4 çocuk ve artık yaşıda ilerlemiş olan ve yeni bir ilişkiye başlaması neredeyse imkansız olan eski eştir bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazıda (yanlış okumuyorsam eğer) sekreterin evli olduğundan bahsedilmemiş.
sekreterin yuvası varsa şayet buda onun sorunu.yuvasının yıkılmasından endişe duyan biri yasak bi ilişkiye girmez.dolayısıyla sekreterin değinilecek bi yuvası yok sanırım.
tüm bunlardan sonra birde şunu eklemek istiyorum ki gerilmiyoruz.sadece sohbet ediyoruz.konu aldatma ve yıkılan yuvalar olduğu için yazı sonlarında smiley kullanmadım.o yüzden gerilmişim gibi görünüyor olabilir
Sevgili Beatric; knonicin dediği gibi "gözü dönmüş gazetecilerin kafalarına göre attıkları bir manşet" değil bu..sayın milletvekili boşanmış ve 10 gün sonrada evlenmiş zaten..Gazeteler de haber değeri olduğu için yalın bir dille yazmışlar..
ama burada "sekreter" kadının makam sahibi evli erkeğe yakın olma olanağı fazla..birde evli milletvekiline sayın milletvekilim, diyerek muhtemelki "hayranlıklar duymuştur, saygıyla selemlamıştır"..Amirlerde kendilerinin nekeder beğenilen muhteşem yaratıklar olduğunu düşünmüşlerdir. İşin gerçeği bu kadar yalın bence..
İlgisizlik evliliği tabiii ki öldürür..Evli kadının paspal olması, eşine ilgi göstermemesi v.s gibi bahaneler sadece AYRILIĞA BAHANE....
Erkeklerin etraflarında cinselliklerini tatmin edecek çok kolay kadın bulmalarından dolayı aldatmalar ve neticede boşanmalar çoğaldı
Düşünebiliyormusunuz; haberdeki kadın 18 yıllık evli 4 çocuk annesi bir kadın. Milletvekili AKP li olduğu için inanç yapısına uygun olarak kapalı bir kadın. tabii ki bunun için evlilik rutinleşmiştir. O'nun düşüneceği evi , çocukları, temizliği, kayınvalide pederler, akrabalar v.s gibi bir çok sorumlulukları var..
Kadının tabi ki çoluk çocuğa karışmış olması, gençliğini yitirmesi, sosyal hayattan çekilmesi nedeniyle beklentisi sadakat ve şefkat olacak..
Hangimiz 10 senelik evliliklerden sonra evliliğimizde şefkat ,sadakat duyulmasını istemeyiz ki..
Beatrice .!.:>> Sorun da tam burada başlıyor. Önceki yazımda da bahsettiğim gibi 'gözü dönen' medya mensupları olayları istedikleri taraftan yansıtarak, ağırlığı daha 'popüler', 'ses getirecek' karakterlerde yoğunlaştırarak' prim yapmaya çalışıyorlar. Dolayısıyla sekreterin evli olduğu ‘gerçeğini’ yansıtmıyorlar, çünkü o zaman olay, klasik ‘basit’ sekreter, zengin ‘adam’ formatına uymayacak.
katılamayacağım sana burada.sekreterin evli olmasının "basit" sekreter,"zengin" adam formatını çok etkileyeceğini sanmam.hatta ortaya ikinci bir eşin çıkması olayı dahada hararetlendirir sanırım...
Sekreter de evli, milletvekili de; burada yansıtılması gereken haber şöyle olmalıydı: Aşk engel tanımadı; ... 19 senelik eşinden boşanan milletvekili, yine evli olan sekreter ... ile nikah masasına oturdu. Bir 'hainlik', bir 'kahpelik' var ise, bunu hem milletvekili yapmıştır hem de sekreter. Birileri mağdur ise, hem milletvekilinin karısıdır, hem sekreterin kocası.
şimdiii şöyle başlamak istiyorum konuya.yazıda sekreterin evli olduğundan bahsedilmiyor.bende yazıdaki medeni durumları dikkate aldığım için böyle dedim.siz yazının aslını biliyor yada kişileri tanıyorsanız bişey diyemem tabii.eğer sekreterde evliyse milletvekili için yazdığım ve yaptığım her yorum sekretre ve eşi içinde geçerli.yani elbetteki mağdur taraflar milletvekilinin ve sekreterin eşleri...
Kimin kimi ayarttığını da asla bilemeyeceğiz. Türk toplum yapısında bir genelleme var, 'kadın kuyruk sallamazsaa'. Tamam, ok, genelde böyle. Ama belki de sözü geçen milletvekili gitti genç güzel sekreteri ayarttı? Belki iki yuvayı sona sürükleyen başlangıcı o yaptı?
Ben artık bu sekreter takıntısını atalım istiyorum.
bende bu genellemeye katılmıyorum.kaldıki kimin kimi ayarttığı değil bir şekilde bu iğrenç ilişkiye başlanmış olması önemli...ayrıca sekreter takıntımız olduğundan değil kadının mesleği sekretrelik olduğundan dolayı sürekli bunu tekrarlıyoruz.mesleği sekreterlik olan birinden kalp cerrahı diye bahsetmemizi beklemezsiniz sanırım.kaldıki daha önceki yazımdada belirttiğim gibi böyle bir ilişki şeklini seçen erkek/kadın veya vasıflı/vasıfsız herkes benim gözümde ahlaksızdır.
Yukarıdaki yazından yola çıkarsak Kronick,
Yasak ilişkiye giren birinin, yıkılmasından endişe duyduğu bir yuvası yoktur sonucuna varmışsın. Dolayısıyla yasak ilişkiye giren milletvekilinin de yuvası yoktur. Ortada yuva yoksa, hiç bir şey de yıkılmamıştır.
burada yuvası yoktur derken yasal anlamda evli değildir herhalde demek istemiştim.yoksa manevi anlamına bakarsak bu yuvaların üzerine rahmet okunacak kıvama geldiği alenen bellidir.ama bunun suçunun kimde olduğu belli değildir.kadın eskisi gibi zayıf,güzel ve seksi kalamamıştır belki doğrudur ama adamında brad pitt formatında olduğu ya da erken boşalma gibi eşinde tatminsizlik yaratacak rahatsızlıkları olmadığı kesin değildir.ama nedense yataktaki şehvet ve tatmini,karısının bakımsızlığını,ilgisizliğini bahane ederek aldatanların çoğu erkektir.halbuki insanlık şudur...eşinden memnun değilsen düzeltmeye çabalarsın.rahatsızlığını dile getirirsin.yine de olmuyorsa ayrılır ve dilediğin kişiyle ilişkini yaşarsın...
Haklısın, gerilmiş değiliz ama her an gerilebilme ihtimali beni rahatsız etti. Bu forumda ilk yazıma bir tartışmayla girmek istemediğim için ben böyle hissettim.
rica ederim....Beatrice .!.:Mor yazılar ayırt edilebiliyor, anladım ben anladım :)
Seviyeli tartışma için teşekkürler.
Beatrice .!.:Yaşınıza hürmeten 'sayın' diye başladım.
Annem yaşındasınız, saygısız bir izlenim vermek istemem.
Zeytin HAnım mı desek size :)
Abla mı bilmem ki :rolleyes2: