Malesef direk bu islerin icinde biri olarak soyleyecegim icin cok uzgunum ama suyu sormussunuz. Onu da kullandiginiz m3 e gore fiyatlandiriyorlar. Birim fiyati kullanilan m3 arttikca artiyor istanbulda gecen ocak ayindan bu yana. Tabiki kimsenin haberi yok, faturalariniz duruyosa inceleyebilirsinizElektriği de kaçak kullanım bedeli vs altında fazla ödüyoruz suyu kim bilir ne adı altında fazla ödüyoruz. Ben faturalarıma bakıyorum mesela faturanın en az yarısı vergi şu bu. İnsanlar bence faturasını da okumuyor sadece gelen miktara bakıyor. Millet bedava elektrik kullanıyor ben ödüyorum heralde faturayı zamanında falan ödemenin cezası bu. Aynı şekilde doğalgaz fiyatları da baya düştü bakan mı ne açıklam yaptı bu sene zam yok diye biz de dedik eee düştü zaten inmesi gerekirken zam olmaması müjde mi? Hayır bir de zam gelirse nerde bunların söz güvenilirliliği. Botaş taşısın madem illa her şeyi özel şirkete vermek zorunda değiliz.sosyal devlet anlayışı yok mu bizde. Bi de işte arkadaş dedi bu işlerin içinde olan 1 kasıma kadar alın ne kadar alınıyosa zam gelecek hadi ya zam yok dediler ya dedik inanmadık. Püfff
ah bizde gidebilsek keske. Iyice yasanacak bi yer olmaktan cikti..Ben Istanbuldan taşınarak en güzel kararı vermişim, doğalgaz faturası yok, kar soğuk yok, Allah doğalgaz faturası ödeyeceklerin yardımcısı olsun, 4 sene evvel 250-300 arası fatura geliyordu bana, şimdi olsa kimbilir kaç lira gelirdi
Ah İstanbul, hem aşığım bu şehre hemde terk edecek kadar kızgınım, çok kalabalık, çok pahalı ve trafiği insanı öldürüyor.ah bizde gidebilsek keske. Iyice yasanacak bi yer olmaktan cikti..
Tek basina trafik basli basina terketme sebebi. Hergun artar oldu. 10 dk lik yolu 1 saat 45dk gider olduk. Usenmedim dakika tuttum. Yolda yurusende insan trafigi ustune ustune geliyorlar. Pislikler insan olamayan mahlukatlarda cabasi... Bazen uzaktan sevmek daha iyidir, nefret etmektense ozlemek daha guzel bir duygu...Ah İstanbul, hem aşığım bu şehre hemde terk edecek kadar kızgınım, çok kalabalık, çok pahalı ve trafiği insanı öldürüyor.
Doğma büyüme İstanbul'luyum ama yok ilişkimiz yürümedi, ne onla ne onsuz olmuyor.
Ah o trafik, ben terk ederken daha iyiydi, şimdi gerçekten beter, Anadolu Yakası'ndayız biz, Kartaldan doğru bir giriş yapıyoruz şehre 1 saatlik mesafeyi 3,5 saatte gidemiyoruz, eşim Kartal'dan basıp geri Dönelim diyor her seferindeTek basina trafik basli basina terketme sebebi. Hergun artar oldu. 10 dk lik yolu 1 saat 45dk gider olduk. Usenmedim dakika tuttum. Yolda yurusende insan trafigi ustune ustune geliyorlar. Pislikler insan olamayan mahlukatlarda cabasi... Bazen uzaktan sevmek daha iyidir, nefret etmektense ozlemek daha guzel bir duygu...
Adam hakli valla.. Ben benimkini artik disari cikaramiyorum bu mesele yuzunden. Melek gibi adam isyankar oldu ciktiAh o trafik, ben terk ederken daha iyiydi, şimdi gerçekten beter, Anadolu Yakası'ndayız biz, Kartaldan doğru bir giriş yapıyoruz şehre 1 saatlik mesafeyi 3,5 saatte gidemiyoruz, eşim Kartal'dan basıp geri Dönelim diyor her seferinde
10 saatlik yolu sular seller gibi gel, İstanbul'da 20 km mesafeyi 3 saatte gideme
Ne olacak şehrin hali? Şimdi birde doğalgaz vuracak milleti, ki İstanbul'da herşey pahalıyken zamlar tuzu biberi oluyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Rabbim bebeğinizle birlikte bolluk bereket versin evinizeAdam hakli valla.. Ben benimkini artik disari cikaramiyorum bu mesele yuzunden. Melek gibi adam isyankar oldu ciktiBebekde geliyo kisin ortasinda dogalgazla beraber kismetiyle gelir insallah ne diyeyim allah herkesin yardimcisi olsun...
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Rabbim bebeğinizle birlikte bolluk bereket versin evinize
İstanbul gerçekten zor bir şehir, benim eşimde İstanbul'da yaşarken hele haftasonları dışarı çıkmak istemezdi asla, hafta arası kaçardık sağa sola.
Şimdi alıştı rahata, trafik yok, dur kalk yaparak gitmek yok, insan 10 yaş birden gençleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?