Dikkat eksiklii

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
683
42
Manisa
merhaba doktor hanım;1 yılı biraz geçiyor;kızımı kaybettim.şu anda eskiye göre daha iyiyim;toparlanmış sayılırım fakat beynimde aşırı bir yogunluk var;uykum olsada uyuyamadıgım oluyor;beynimde adeta karıncalar geziniyor..düşünmek istemesemde..

ben öğretmenim;derse hazırlık yapmam gerekiyor,bir taraftanda sınava hazırlanıyorum.bir sayfa önce okudugumu arka sayfaya geçince unutuyorum;kafam öyle dolu ki..
bunun için kullanabilecegim bitkisel bir ilaç var mı?zihin açıcı yada ne bileyim kafamı biraz daha rahatlacak;rahat çalışma ortamı saglayabilecek..(kızımı kaybettikten sonra herhangi bir depresyon hapı kullanmadım;psikologa gittim fakat ilaç kullanmamı istemedi)
teşekkürler iyi çalışmalar

Başınız sağolsun, çok zor bir kayıp yaşamışsınız. Psikoterapi almış olmanız o kadar doğru bir hareket olmuş ki.
Siz de takdir edersiniz ki, internet üzerinden "bitkisel" de olsa, hiçbir ilaç, preparat önerilmez.
Lütfen psikologunuz ile görüşmeye devam edin. Bu tarz bir ilaca ihtiyaç duyuyorsanız, bir psikiyatra başvurun. Psikologunuzun ilaç kullanmanızı istememesi bu şikayetleriniz karşısında çok doğru olmaz.

merhaba dr meltem hanım ben aşırı derecede unutkanım dikkat eksikliğinden mi kaynaklanıyor bu durum yaşım 21 biri birşey sölüyor hemen ardından ne demişti diye düşünerek aklıma getirdiğim oluyor odama birşey almaya gidiyorum ne alacağımı unutuyorum bu konuda lütfen bilgi verirmisiniz?
vitamin eksikliği gibi bir durum mu söz konusu acaba ileriki yaşlarda ne olacak bu durum diye düşünüyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim dr.hanım;yardımcı oldunuz;kendi kafama göre bitkiselde olsa bir ilaç kullanmak istemedim.nöroloji uzmanı bir doktor sarı kantaron önermişti.şimi bu şikayetlerim için nöroloğa yada psikoloğa giderim.iyi çalışmalar

Wincase, her ikisi de mümkün. Belki de bu şikayetinizin altında başka bir problem vardır. Doğru cevabı ancak doktora giderek alabilirsiniz. GErekli muayene ve tetkikler yapılır. Teşhis konur. Tedavi protokolü oluşturulur.
Internet üzerinden ancak olasılıkları bulabilirsiniz, ama sorunuza doğru cevabı bulamazsınız bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…