Gebeliğe Hazırlık DİKKAT! (resimli) ilişkiden sonra bu şekilde pıhtı geliyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eliznu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
2
0
36
28
YASAK OLDUĞU İÇİN GÖRSELİ KALDIRDIM

Ben 15 haziran 2021de kürtaj oldum, bebeğimin 7 haftalık iken gelişimi durduğu için. O zaman 2.ay denememizde çok şükür çift çizgiyi görmüştüm. Kürtaj sonrası 3ay korunduktan sonra tekrar denemelere başladık. Bu süre zarfında doktor kontrolüne da gittim “acaba tüplerimde yapışıklık mı var kürtajdan sonra” diye ama çok şükür ki herşeyim normal çıktı. Bu ay adetimden sonra ovülasyon testini denemek istedim, belki yumurtlama dönemini denk getiremiyoruz diye. Ama yine düşündüğüm gibi olmadı ve 14.günde yumurtlamayı testte gördüm. Dün en koyu zamanıydı ve değerlendirdik. Değerlendirdikten sonra bu şekilde pıhtı geldi, aslında ne zaman korunmasız ilişki yaşasak hep bu şekilde pıhtı geliyor. Eşimde bir sorun yok çok şükür. Bende çikolata kisti var ve doktorum ara ara lekelenmelerin normal olduğunu söylemişti. Ama bu şekilde ilişkiden sonra pıhtı gelmesini çok şaşırıyorum. Var mı aranızda bu durumu yaşayan?

Son düzenleme:
Kızlar görsel için şimdiden özür dilerim. Ben 15 haziran 2021de kürtaj oldum, bebeğimin 7 haftalık iken gelişimi durduğu için. O zaman 2.ay denememizde çok şükür çift çizgiyi görmüştüm. Kürtaj sonrası 3ay korunduktan sonra tekrar denemelere başladık. Bu süre zarfında doktor kontrolüne da gittim “acaba tüplerimde yapışıklık mı var kürtajdan sonra” diye ama çok şükür ki herşeyim normal çıktı. Bu ay adetimden sonra ovülasyon testini denemek istedim, belki yumurtlama dönemini denk getiremiyoruz diye. Ama yine düşündüğüm gibi olmadı ve 14.günde yumurtlamayı testte gördüm. Dün en koyu zamanıydı ve değerlendirdik. Değerlendirdikten sonra bu şekilde pıhtı geldi, aslında ne zaman korunmasız ilişki yaşasak hep bu şekilde pıhtı geliyor. Eşimde bir sorun yok çok şükür. Bende çikolata kisti var ve doktorum ara ara lekelenmelerin normal olduğunu söylemişti. Ama bu şekilde ilişkiden sonra pıhtı gelmesini çok şaşırıyorum. Var mı aranızda bu durumu yaşayan?
Eki Görüntüle 3001896
Boyle fotolar paylasmak yasak, uye olurke kuralları okuyun. Bu pihtida normal degil doktora gorunun tekrar

Boyle fotolar paylasmak yasak, uye olurke kuralları okuyun. Bu pihtida normal degil doktora gorunun tekrar
Cevabınız için teşekkür ederim. Görseli de kaldırdım hemen ama daha öncesinde gördüğüm kadarıyla yerleşme kanaması gibi görüntüleri paylaşanlar vardı 🤔

Cevabınız için teşekkür ederim. Görseli de kaldırdım hemen ama daha öncesinde gördüğüm kadarıyla yerleşme kanaması gibi görüntüleri paylaşanlar vardı 🤔
Rica ederim, onlarda ceza aldi zaten uygunsuz görüntüler yuzunden

Rica ederim, onlarda ceza aldi zaten uygunsuz görüntüler yuzunden
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Neden her yere bunu yazıyorsunuz. Herkes size ihtimal yok demiş. Bu kadar bilgisizken neden ilişki yaşıyorsunuz ki.

Back
X