eldeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2007 701 3 96 İstanbul 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #1
eldeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2007 701 3 96 İstanbul 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #2 Bu filin kaç ayağı var... 4 diyorsanız bir daha bakın... resimlere dikkatle bakın,ne görüyorsunuz? Ne görüyorsunuz, bir eskimo mu yoksa kızılderili mi? Son düzenleme: 7 Haziran 2008
Bu filin kaç ayağı var... 4 diyorsanız bir daha bakın... resimlere dikkatle bakın,ne görüyorsunuz? Ne görüyorsunuz, bir eskimo mu yoksa kızılderili mi?
SEN_KOLIK herkez YALANCI!! Pro Üye 15 Nisan 2007 4.694 2.355 698 Diğer 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #3 resmin birisinde agac aslan seklinde digerindeki resimde essege binmis insan cikiyor diger resimler gözükmüyor
resmin birisinde agac aslan seklinde digerindeki resimde essege binmis insan cikiyor diger resimler gözükmüyor
busejik Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2008 1.811 1 0 Ankara 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #4 ek olarakta sanırım ılk resımdekı agac aslan yuzu..
eldeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2007 701 3 96 İstanbul 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #5 Asker nerede duruyor? Dikkatli bakın sütunun dibinde mi yoksa taş gecidin altında mı? Kaplandaki gizli yüzü görebiliyor musunuz? Bu yüz portresinin içinde neler var neler... Buyrun keşfedin...
Asker nerede duruyor? Dikkatli bakın sütunun dibinde mi yoksa taş gecidin altında mı? Kaplandaki gizli yüzü görebiliyor musunuz? Bu yüz portresinin içinde neler var neler... Buyrun keşfedin...
eldeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2007 701 3 96 İstanbul 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #6 Bu fotoğrafta kaç kişi var sayın bakalım... Ne dersiniz, burda kaç kalas vardır? Bu filin kaç ayağı var... 4 diyorsanız bir daha bakın...
Bu fotoğrafta kaç kişi var sayın bakalım... Ne dersiniz, burda kaç kalas vardır? Bu filin kaç ayağı var... 4 diyorsanız bir daha bakın...
h_i_s OĞLUM BERKİN'İM <3 Kayıtlı Üye 29 Kasım 2007 8.325 36 163 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #7 Kaplandaki gizli yüzü göremem diyordum ama ikinci bakışşta gördüm, tbe kafamı monitörden biraz uzaklaştırdım :roflol:
Kaplandaki gizli yüzü göremem diyordum ama ikinci bakışşta gördüm, tbe kafamı monitörden biraz uzaklaştırdım :roflol:
Efla bize bağışla Allahım Kayıtlı Üye 18 Mart 2008 3.964 17 118 Diğer 7 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #8 eldeniz .!.: Bu yüz portresinin içinde neler var neler... Buyrun keşfedin... Genişletmek için tıkla... neler yok ki; üstte tepe önünde iki insan sol tarafta çarmıha gerilmiş isa sağda 2 melek altta hz meryem le birlikte bir kişi ve bir öküz var galiba. bu kadar görebildim. güzel paylaşım,teşekkürler.
eldeniz .!.: Bu yüz portresinin içinde neler var neler... Buyrun keşfedin... Genişletmek için tıkla... neler yok ki; üstte tepe önünde iki insan sol tarafta çarmıha gerilmiş isa sağda 2 melek altta hz meryem le birlikte bir kişi ve bir öküz var galiba. bu kadar görebildim. güzel paylaşım,teşekkürler.
eldeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2007 701 3 96 İstanbul 11 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #9 beğenmenize sevindim arkadaşlar,nasıl da göz yanılsamaları var...adamlar süper çalışmış,hayran kaldım valla :)
beğenmenize sevindim arkadaşlar,nasıl da göz yanılsamaları var...adamlar süper çalışmış,hayran kaldım valla :)
lotus79 kuzucuklarıma kavustum:)) Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 1.432 7 116 Diğer 11 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eldeniz #10 harıka oldu bu gece vaktı terapı oldu.ya bısey dıcem ovunmek olmasın ama ben hepsını anladım galıba hepsını cozdum yanı:icecream::icecream:
harıka oldu bu gece vaktı terapı oldu.ya bısey dıcem ovunmek olmasın ama ben hepsını anladım galıba hepsını cozdum yanı:icecream::icecream: