kızlar ne okuduğumdan anlıyorum ne konuşulandan önceden de vardı ama farkında değildim şuan çok fazla.biri konuşurken aklıma başka şeyler gelıo dinleyemiyorum oyuzdende ben bısey söyleyınce ağzımdan alakasız saçma sapan sözler çıkıo.zaten uzun zamandır pek ortama girmiyorum girdiğimdede ya kekelıyorum yada ne söylıcemı unutuyorum bu dikkat eksikliğimdir acaba.beni çok rahatsız ediyo beni lütfen yardım!
cnm bi kan testi yaptır derim ben b12 die bişey var o eksik olunca olur dediklerin adapte olamama konsantre eksikliği dalgınlık sinir yaparr,et filan yiyormusun??
saol canım et çok sevmiyorum ama ayda 1falan yıyorum..
kızlar ne okuduğumdan anlıyorum ne konuşulandan önceden de vardı ama farkında değildim şuan çok fazla.biri konuşurken aklıma başka şeyler gelıo dinleyemiyorum oyuzdende ben bısey söyleyınce ağzımdan alakasız saçma sapan sözler çıkıo.zaten uzun zamandır pek ortama girmiyorum girdiğimdede ya kekelıyorum yada ne söylıcemı unutuyorum bu dikkat eksikliğimdir acaba.beni çok rahatsız ediyo beni lütfen yardım!
sorunu bulduk ozaman benimde kuzenimde var dediklerin dikkatimi çekti girdim hemen topiğine... ihmal etme dr çık sana iğne verecektir onları vurulacaksın ettede yüklen derim bol bol ye ama bildiğim kadarıyla eti yemek tek başına bişey ifade etmiyor iğneyi vurulmadan,bu arada sinir uykusuzluk karamsarlıkta yapar çokkk...aksatma derim
evet hepsi var çok saol canım hangi doktora çıkmak lazım peki yanı hangi bölüme
birde bitkisel omega3 vitamin kullanıyorum
var canım araştırma hastanesi hemen gidicem çok sıkılıyorum buyüzden çok saol..
bişey değil canım sonra yaz bana özelden ne diycek dr teşhis doğrumu merak ettimm
karamsarlık, unutkanlık, sinirlilik bende yoğunlaştığı için geçen hafta endokrine gidip kan verdim. B12, demir ve hormonlarıma bakılacak, bende merak ediyorum sonuçlarımı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?