dikkatsizim

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
kızlar ne okuduğumdan anlıyorum ne konuşulandan önceden de vardı ama farkında değildim şuan çok fazla.biri konuşurken aklıma başka şeyler gelıo dinleyemiyorum oyuzdende ben bısey söyleyınce ağzımdan alakasız saçma sapan sözler çıkıo.zaten uzun zamandır pek ortama girmiyorum girdiğimdede ya kekelıyorum yada ne söylıcemı unutuyorum bu dikkat eksikliğimdir acaba.beni çok rahatsız ediyo beni lütfen yardım!

kızlar ne okuduğumdan anlıyorum ne konuşulandan önceden de vardı ama farkında değildim şuan çok fazla.biri konuşurken aklıma başka şeyler gelıo dinleyemiyorum oyuzdende ben bısey söyleyınce ağzımdan alakasız saçma sapan sözler çıkıo.zaten uzun zamandır pek ortama girmiyorum girdiğimdede ya kekelıyorum yada ne söylıcemı unutuyorum bu dikkat eksikliğimdir acaba.beni çok rahatsız ediyo beni lütfen yardım!

cnm bi kan testi yaptır derim ben b12 die bişey var o eksik olunca olur dediklerin adapte olamama konsantre eksikliği dalgınlık sinir yaparr,et filan yiyormusun??

saol canım et çok sevmiyorum ama ayda 1falan yıyorum..

sorunu bulduk ozaman benimde kuzenimde var dediklerin dikkatimi çekti girdim hemen topiğine... ihmal etme dr çık sana iğne verecektir onları vurulacaksın ettede yüklen derim bol bol ye ama bildiğim kadarıyla eti yemek tek başına bişey ifade etmiyor iğneyi vurulmadan,bu arada sinir uykusuzluk karamsarlıkta yapar çokkk...aksatma derim

Kan Testi Yaptır...
B12 Diye Bir Vitamin Var Ondan Kullanırsın..
Tabi Doktorun Tavsiye Etmesi Gerek..:34:

sorunu bulduk ozaman benimde kuzenimde var dediklerin dikkatimi çekti girdim hemen topiğine... ihmal etme dr çık sana iğne verecektir onları vurulacaksın ettede yüklen derim bol bol ye ama bildiğim kadarıyla eti yemek tek başına bişey ifade etmiyor iğneyi vurulmadan,bu arada sinir uykusuzluk karamsarlıkta yapar çokkk...aksatma derim

evet hepsi var çok saol canım hangi doktora çıkmak lazım peki yanı hangi bölüme

evet hepsi var çok saol canım hangi doktora çıkmak lazım peki yanı hangi bölüme

kuzenim bi araştırma hastanesine bu sebepten psikoloğa çıkmıştı bu tahlilleri psikoloğ istemişti,sen dahiliyeye git cnm o seni lab. yönlendirir herhalde yada varsa bulunduğun yerde araştırma hastanesi sende psikoloğa çık durumunu anlat ve bundan bahset derim ben oda yönlendirir senii

canım bende hemen başlıgında dikatsizlik dıye gorunce balıklama atladım hemen topıgının baslarında derdıne care olmaya calısana arkadasımız emın olkı sonuna kadar haklı bendede sende ve daha fazlası vardı olekı ben bır yılda tam 5 iş degıstırdım bu dikkatsızlık yuzunden sorun dıkkatsızlık oldugunu anladıgım andakı bendede aynı senın kı gıbıydı ınsanlar ne dıyor hıc aklıma gırmıyordukı dahası artık her gun gordugum ınsanların ısımlrını unutmaya yuzlerını unutmaya başlamısdım daha neler neler sende benım gıbı farkında olmadan ılerletırsen ınankı sonuc cok kotu olur ben psıkologa gıttım nebılem dahılıye gıdılmesı gerekıldıgını bende dıkkatsızlık dalgınlık hersey var dedım hemen bı kan tahlılı ıstedı ve dr bıle ınanamadı gordugu tabloyu yıllardır gormedıgını soledı bana normal bır ınsanda b12 eksıklıgı %95 oranındaymıs bu sınırmış eksıklıgı gosteren bendekı oransa %64 cıktı ıyımı ve ben de bu uzun yıllardır varmıs bu arada yasım 31 ve dr bana sen bu yoksunluk yanı b12 vıtamının cok eksk olmasından dolayı bunamaya dogru gıdıyormussun dedı dedıgıde dogrudur bu arada bende o donemlerde arkadaşlarıma ben bunuyorum dıye saka yapardım derken bana ıgne verdı ılk zamanlar 1 gun durup bı gun yaptırdım sonra bır hafta arayla sonra 15 gun arayla sonrada ayda bır yaptırdım ama ben su anlarda ayda bır deyım ama kafi gelmıyor hala unutkanlıgım dıkkatsızlıgım tam gaz devam bende gıdıp dahılıye uzmanına bı baktırıcam ha bu arada ben 2. kez gıtmısdım psıkologa oda o zaman bana dıkkat toparlamamda yardımcı olsun dıye ıgneye eşlik bı hap verdı ama ben kullanamadım bakalım benım tahlıllerım nasıl cıkıcak ıns cogalmısdır b 12
haa bu arada bu ıgnelerde b12 vıtamın egnesını yaptırınca vucudunda depolama yapıyormus o yuzdende ayda bır dr ne gıdıp kontrol yaptırman gerekıyor fazlasıda zarar verebılır elbettekı
bendekı eksıklıkse ben sen gıbı ayda 1 kere et yemem devamlı et yerım hatakı calıstıgım yerde yıyecek yok dıye bende lokantalardan devamlı ya tavuk doner ya kofte yada et urunlerı yemek zorunda kaldım harıcınde eve gelıyorum öğlen ıs yerınde et yıyorum evdede et yıyordum malm akşamındada bende kı b12 eksıklıgını duyunca bende ınanamadım bu kadar eksıklıgıne meyvada yerım herseyı yerım peynırsız kahvaltı yapmam peynır yoksa yumurtaya sut ne ararsan ben bunları dr me soledıgımdede dr em bana ılgınc bısey soledı yıyebılırsın yemen sorun degıl ama bagırsak eziliminde yada mıde sındırımınde bı sorun vardır yedıgın et veyahutta b12 vıtamınınıvucudun ayırıpda ıcınde barındıramıyordur demısdı bunun ıcınde endoskopı gereklı deyınce bende ne yalan deyım kacdım ben yedıgım halde yedıgımın hayrını bulamıyorum sendede ıns yemedıgınden oluyordur yersın olur bıter netıceyı banada bıldırırsen sevınırım cok gecmıs olsun ceken bılır senı cok ıyı anlıyorum cok gecmıs olsun

geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelirsin.bişey sorucam hiç düzelme yokmu sen yada çevrendekiler farkedebilir varsa bundan dolayı oluyodur dediniz ama diğer arkadaşada sormadım düzeldimi sana sorayım bir gelişme varmı.birde benim annemdede vardı süreklı isimleri herşeyı unutur ben kendimi bildim bileli annem öyledir beni çağıracakya bütün kardeşlerimin ismini söylüyo.acaba genetikmi diyorum bu yüzden.

karamsarlık, unutkanlık, sinirlilik bende yoğunlaştığı için geçen hafta endokrine gidip kan verdim. B12, demir ve hormonlarıma bakılacak, bende merak ediyorum sonuçlarımı :26:

Aynı sikayetler bende de var ve doktorum bana da bu igneleri vermisti 5 ay kullanmam gerekiyordu ben 1 hafta kullandım igne beni biraz ürkütüyor.

Son düzenleme:
Back
X