dikkatsizlik

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
merhabalar.. çok sıkıntılı bir durum söz konusu ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. ben 1,5 yıldır bi şirkette ön muhasebe elemanı olarak çalışıyorum.. çalıştıgım yerde temizlik , çay getir götür , yapılan işlere ait pc den çizim yapmak , telefonlara bakmak , teklif duzenlemek ve ön muhasebesini tutmaktayım. benim sıkıntım şu dikkat bozuklugum var ve patronum muhasebede sürekli hata buluyor. artık bu durumdan kurtulmam lazım ne yapmam lazım ki hatayı en aza indirebileyim.. patronum bazen çok titiz hata bulmakta üzerine yok birde ortagının oğlu var bazen öyle oluyor ki ikisi de ard arda bişe söylüyorlar birini yapsam birini unutuyorum.not alıyorum her söyleneni ama işte peş peşe olunca eksik oluyor. nasıl bi yöntem uygulamam lazım bilemiyorum . aranızda yardımcı olabilecek ve öneride bulunmak isteyen varsa lütfen yardımcı olun.

Okadar cok isin sorumlulugunun sizde olmasi zaten bunu dogurur
tek bi konuda bicok is werilebilir size ama sizinki oyle degil hangi birine odaklanicaksiniz kii

[FONT=Comic Sans [SIZE=2]Sanırım size iş yerinde çok sorumluluk yüklemişler
Daha doğrusu size çok yüklenmişler kim olsa yapar bu hataları.. birde her insanın sorunları vardır kendisine göre.
Aile olsun özel hayat olsun oraya da gider kafa kimi zaman bu kaçınılmaz olur. Patronunuz bu duruma ne diyor peki
Bu durumda iş bulmak epey bi zor.
Beki bu konuyu onunla konuşarak halledebilirsiniz
Siz ne kadar dikkat etseniz de işinz ağır oldu için bu kaçınılmaz olur her seferinde
Belki yanlarına sizin gibi yardımcı bir eleman daha alsalar bu sorun çözülür.
[/SIZE]][/FONT]

öncesinde sorumluluk da çok olunca hata kaçınılmaz oluyor.
sonrasında fizyolojik bir neden olabilir mi bunu saptamak lazım.b12 eksikliği denen şey dikkatsizlik ve konsantrasyon eksikliğini de
beraberinde getiriyor.ya da can sıkıcı yaşanan bir şey oldu mu, kafana taktığın bir sorun var mı gibi durumlar.

bunlar yoksa bir kaç yerden çek ederek kendine ait bir kontrol sistemi kurabilirsin.ama gördüğün gibi pek çok
sebep olabilir bu konuyla ilgili olarak.bir de şu var ki ille de hata bulmak isteyen buluyor.

e ama sen herşeyi yapıyosun.Ön Muhasebe elemanı olarak mı aldılar seni temizliğe mi satın almaya mı...bu nedir yani tabiki hata olur okadar..tekmisin departmanında

Dikkat eksikliği hayatınızın her alanında mı var yoksa sadece iş yerinde mi ?

Eğer sadece iş yerinde ise aldığınız sorumluluğun fazla olmasından , tam muhasebe kayıtlarını yaparken ; müdür çay istedi onu götür , telefon çaldı onu cevapla , yere bir şey döküldü onu temizle Yani sorun sende değil , patronun bir eleman daha almamasında .

Ama dersen ki yok ben hiç bir yerde dikkatimi toparlayamıyorum , bir uzmanla görüşüp vitamin takviyesi alabilirsin .

insanız sonuçta herkesin kişisel sorunları oluyo.. benimde oldu.. birde bende panik atak var bi heycan yaptımmı dağılıyorum.. iş yükümlülügümün farkına buraya yazınca vardım gerçekten.. oysa ki patronum bana sürekli boş boş oturuyorsun diyor .:S böle empoze etmiş bana bende hata yaptıgım için kendimi suçlu hissediyorum

e ama sen herşeyi yapıyosun.Ön Muhasebe elemanı olarak mı aldılar seni temizliğe mi satın almaya mı...bu nedir yani tabiki hata olur okadar..tekmisin departmanında

ortagının oglu var ama işe güce pek bakmaz. teklif hazırla dendigi zman yarısına kadar yapıp bana veriyor. :S

Sen bukadar is yapip bos bos oturuyosan digerleri napiyo acaba

tek bayan benim burda montajda ve imalatta çalışıyolar. ofis içinde de 3 kişiyiz ortagının oglu ben ve patronum.. yani dikkatsizlik kaçınılmaz oluyor. ama patronum bana boş oturuosun dedikçe ben kendime yükleniyorum :S

işte bunu kast ettim.panik atak bildiğim kadarıyla kişinin hayatını olumsuz etkiliyor.bazen patron bir şey dese
bu hastalığı olmayan kişi bile panik yapar.tedavi oluyor musun bilmiyorum ama bu önemli bir konu sanırım bu açıdan.

bu konuda kimden nasıl bi yardım almam lazım. pskolog ile mi görüşmeliyim

bu konuda kimden nasıl bi yardım almam lazım. pskolog ile mi görüşmeliyim

dün bununla ilgili tv de bir konu vardı.evet uzman bir doktor ile görüşebilirsin.sanırım uygun ilaç tedavisi ile
ortadan kalkıyor zaman içinde.zor bir durumdur panik atak,geçmiş olsun.

dün bununla ilgili tv de bir konu vardı.evet uzman bir doktor ile görüşebilirsin.sanırım uygun ilaç tedavisi ile
ortadan kalkıyor zaman içinde.zor bir durumdur panik atak,geçmiş olsun.

teşekkür ederim önerileriniz içinde ayrıca teşekkürler

boş oturuyosun muşş gıcık oluyorum böyle patronlara hepsi aynı ortağın oğlu olunca rahat takılıyo biri de herhalde.

Anormal olan siz değilsiniz ki. Hata yapmamanız mucize olurdu böyle bir ortamda. Patron çok konuşacağına bir eleman daha alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…