Diksiyon ve Hitabet Kurslarına Dair

myheartbelongstodaddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
445
1
66
Ankara
Kızlar merhaba
Benim bir süredir aklımda diksiyon dersi almak var.Katılır mısınız bilemiyorum ama düzgün yapılan vurgular ve konuşma dili oldukça çekici bir unsur bence:16: (Ve maalesef benim ses tonum inanılmaz ince, kedi benzetmesi çok yapılır:20:)
Simdi de kurs arıyorumm aklıma ilk gelen yer Tömer oldu bu konuda.Ancak vaadedilenden çok da tatmin olmadım.Ben prestijli bir sertifika sahibi olmak istiyorum bu konuya vakit ayıracaksam...
Bilgilerinizi, önerilerinizi lütfenn yazınn.(Ankara dahilinde)

Son düzenleme:
canım istanbulda ücretsz ismek kurslarında diksiyon kursları mevcut,ben yarıda bırakmıştım pişmanım..her mahalenın muhtarlığnda var.

Prestijli bir sertifika edinebilmen için; sunucuların, spikerlerin eğitim aldığı kurumlardan eğitim alman gerekir diye düşünüyorum.
Bu yalnızca benim düşüncem. Diksiyon eğitimi veren başka kurumlar da vardır elbette.

Ben İSMEK'te Diksiyon eğitimi aldım. Diksiyonum fena sayılmaz, güzel konuştuğumu söylerler. Oradaki eğitimden çok memnun kaldım. Hatta tekrar gitmeyi bile istiyorum.

Prestijli bir sertifika edinebilmen için; sunucuların, spikerlerin eğitim aldığı kurumlardan eğitim alman gerekir diye düşünüyorum.
Bu yalnızca benim düşüncem. Diksiyon eğitimi veren başka kurumlar da vardır elbette.

Ben İSMEK'te Diksiyon eğitimi aldım. Diksiyonum fena sayılmaz, güzel konuştuğumu söylerler. Oradaki eğitimden çok memnun kaldım. Hatta tekrar gitmeyi bile istiyorum.

Aynen öyle bence de.Spikerlik eğitimi verilen yerler direkt hedefe yönelik anladığım kadarıyla.Ankara'da MEB'in Başkent İletişim Bilimleri Akademisi isminde bir yeri var oraya gitmeye karar vardim ben de.Umarımm memnun kalırım:21:

Son düzenleme:
merhaba kızlar. yeni katıldım bende. umarım yanlış bi yerlere bişi yazmıyorumdur. ilk mesajımda :D

ben diksiyon ve spikerlik eğitimi aldım istanbulda. medya eğitim merkezi diye göztepede. memnunum. ama tabi ücretli. ismek nasıl bilmiyorum ama, bizim öğretmenlerimiz de tanınmış kişilerdi :) faydası olur umarım.

Back
X