diksiyon ve siliklik :(:(:(:(

hititkartali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
15
1
6
30
Öncelikle merhaba, ben çok dertliyim. Çevremdeki insanlar diksiyonumun bozuk olduğunu, ses tonumun b.k gibi olduğğunu ve silik bir kişilik olduğumu söylüyor. Bu beni derinden üzüyor. Öyle ki hep bu kötü yakıştırmaları düşünüyorum. Aklım sürekli onlarda. Geceleri uyuyamıyorum. İştahım azaldı. Elden ayaktan düştüm. Nolur yardım edinnnn... Allah rızası için.

diksiyon kursuna git.
bir arkadaşım gitti ve çok memnun kaldı, gerçi onunki biraz daha profesyonel amaçlıydı ama.
sana da faydası olabilir.
denemekten zarar gelmez.

Biz nasıl yardım edelim.Sesini düzelt ,diksiyonunu düzelt.
O kadar üzülüyor olsaydın bunları denerdin,bize sormadan önce.
Takma kafana demek işe yarayacaksa tamam.Takma kafana.

diksiyon kursuna git.
bir arkadaşım gitti ve çok memnun kaldı, gerçi onunki biraz daha profesyonel amaçlıydı ama.
sana da faydası olabilir.
denemekten zarar gelmez.
teşekkür ediyorum tatlım. Düşünüyorum ama benim için yeterli olurmu bilemiyorum. O kadar siliğimki başvurmaya çekiniyorum.

Bu dediklerini bilemem ama öz güveninin sıfırın altında olduğu belli.

35 yaşındayım şimdiye kadar kimsenin diksiyonunu, ses tonunu eleştirmedim, kimseden de ortamlarda duymadım. Çağrı merkezinde işe mi alacaklarmış seni?

Bunu diyenler sana çok mu öne çıkan kişilikler? Hadi öyle bile olsa öne çıktıkları konu ne? Başbakan yardımcısı kim diye sor bakalım kaç kişi bilecek?

Bu dediklerini bilemem ama öz güveninin sıfırın altında olduğu belli.

35 yaşındayım şimdiye kadar kimsenin diksiyonunu, ses tonunu eleştirmedim, kimseden de ortamlarda duymadım. Çağrı merkezinde işe mi alacaklarmış seni?

Bunu diyenler sana çok mu öne çıkan kişilikler? Hadi öyle bile olsa öne çıktıkları konu ne? Başbakan yardımcısı kim diye sor bakalım kaç kişi bilecek?
Evet çağrı merkezinde çalışıyorum. Özgüvenimi çok olumsuz etkiledileri. Allah onların evlerine ateşler salsın. Beddua etmek istemiyorum ama ettiriyolar zorla. Ayrıca bide bu yüzden kendimi kötü hissediyorm.

teşekkür ediyorum tatlım. Düşünüyorum ama benim için yeterli olurmu bilemiyorum. O kadar siliğimki başvurmaya çekiniyorum.

adım adım aşarsın bence bu problemi.
yavaş yavaş ilerle.
diksiyon kursu sosyal ortam açısından da faydalı olabilir ayrıca.

ben de eskiden daha çekingen biriydim, yavaş yavaş attım üzerimden.

oğlum da çekincen, şimdiden desteklemeye çalışıyorum.

belki senin de desteklenmen gerekiyordu özellikle çocuklukta.
olsun, sen şimdi kendini motive et, bir çok kişinin aştığı bir problem.

Evet çağrı merkezinde çalışıyorum. Özgüvenimi çok olumsuz etkiledileri. Allah onların evlerine ateşler salsın. Beddua etmek istemiyorum ama ettiriyolar zorla. Ayrıca bide bu yüzden kendimi kötü hissediyorm.
ya seni oraya onlar mı işe aldı?
bir kaç sınavdan geçmedin mi?
işe alanlar bu durumu göz önünde bulundurmuştur sen merak etme.
Oralı olma derim.

Ses tonun b.k gibi:KK57:

Ismek diksiyon kursları var olmadi internette bile var gidemeSeniz bakarsiniz guzel konusmak icin once dinlemenizi tavsite ederim ve kelimeleri dogru bir sekilde ogrenin yani bol kelime ogrenin kitap okuyabilirsiniz evde egzersiz yaparsiniz konusarak yani halledilir ozguveni ne yapacagiz asil mesele bu...size hakaret edenler yuzunden kendi hakkinizda alginiz bozulur sizde oylesanmaya baslarsiniz halbuki ses bizim elimizde olan birsey degil ama konusmadaki hatalaraksakliklar duzeltilebilir cok biliyor herkes..once cvplarini verin sussunlar ve kendinizi oldugunuz gibi kabullenip gelistirin cozumsuz degilki bunlar olabilir bircok kisi baska insanlar yuzunden bunlari yasabiliyor

Beddua etmek yerine, insanların ses tonunla alay edecek kadar seni hor gödükleri gerçeğini kabullenip hadlerini bildirsen daha mantıklı olmaz mı?
Aksi halde, sinirlenmekle kalırsın.

Cevap yazacaktım ama bu beddua tüylerimi diken diken etti.
Bu saydiklarinizin hepsinin çaresi var ama beddua dolanmış dilin kalbe verdiği zarar çok fazla.

Cevap yazacaktım ama bu beddua tüylerimi diken diken etti.
Bu saydiklarinizin hepsinin çaresi var ama beddua dolanmış dilin kalbe verdiği zarar çok fazla.
evet haklısınız aslında. Şimdi bende tövbe ettim. hepinizde çok çok özür dilerim. Zamanınızı aldımmm :(:(:(:( o mutsuzumki sizi meşgul ettiğim için hakkınızı helal edin yoksa ben ölürüm

Pess yani, o nasıl beddua? O evlerde eşler ve çocuklar da vardır belki di mi? :KK57: Bir mazluma çarpar geri teper bedduanız.

Hem kaç kişi bu size sessiniz diksiyonunuz berbat diyen hakketen?

Pess yani, o nasıl beddua? O evlerde eşler ve çocuklar da vardır belki di mi? :KK57: Bir mazluma çarpar geri teper bedduanız.

Hem kaç kişi bu size sessiniz diksiyonunuz berbat diyen hakketen?
onlarca kişi emin olun. amacım sadece paylaşmaktı. bu iş yerinde şiddete ne deniyodu. Ondan yapıyorlar

Öncelikle merhaba, ben çok dertliyim. Çevremdeki insanlar diksiyonumun bozuk olduğunu, ses tonumun b.k gibi olduğğunu ve silik bir kişilik olduğumu söylüyor. Bu beni derinden üzüyor. Öyle ki hep bu kötü yakıştırmaları düşünüyorum. Aklım sürekli onlarda. Geceleri uyuyamıyorum. İştahım azaldı. Elden ayaktan düştüm. Nolur yardım edinnnn... Allah rızası için.
Bizim işyerinde bir hatun var. Sesi gerçekten b.k gibi. Dönme sesi gibi, o kadar kalın ve kötü ki....O konuşurken feci tırmalıyor sesimi. Sigara çok içiyor, sanırım onun da etkisi var, erkek gibi sesi...Neyse...Buna bile kimse "sesin b.k gibi" dememiştir eminim; kim böyle bir şey diyebilir ki? Sadece eşin o da kavga anında filan der dese dese...O yüzden inanmadım sana, sorry.

Back
X