Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım msjına karşılık burdan yazıyorum,ben bu serinin önlüğünü,tutacını,kurulama bezini,eldivenini,ekmekliğini,masa örtüsünü,runnerını,amerikan servislerini çok begenerek aldım,hemen bitirirler diye indirimsiz aldım hepsini sen bu fırsatı yakalmışsın kaçırma derim:) ilerde masanı nasıl almanı düşünüorsan ona göre al tatlım :) ben kare almayı düşündüğüm için kare masa örtüsü aldım,runner ın altına birşey sermiyorsun,runnerı tek olarak masa örtüsü gibi kullanıyorsun canım :)
bende english homedan başka bi seri aldım runner aldım ben her masaya olur hemde daha hoş duruyor bence tabi bu benim fikrim şuanda da runner kullanıyoruz annem runnerın üstüne şeffaf muşamba serdi silmesi daha kolay olsun die hemde kirlenmiyor ölede hoş duruyor bende runnerı mutfakta öle kullanmayı düşünüyorum
mutfakta masalar genelde ya yuvarlak kullanılıyor ya da dikdörtgen kullanılıyor kare pek görmedim ben tabi mutfağın büyüklüğü ile de alakalı... ben dikdörtgen almayı düşünüyorum..