Dil eğitimi

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.358
5.391
723
Herkese merhaba,

Dert değil tabii ki ama bu konu yıllardır aklımın bir köşesinde öylece duruyor dil öğrenmeye meraklıyım lisede de dil bölümünde okudum alt yapım iyidir ama pratiğim olmadığı için şakır şakır konuşamıyorum bu da zaman zaman canımı sıkıyor.

Özellikle tatile gittiğim zaman isteğim iyice artıyor neden bilmiyorum neden geliştirmiyorum diye kendimi sorguluyorum..

Şuanda da tatildeyiz lobide oturuyoruz kadının biriyle selamlaştık nereli olduğumuzu sordu bebeğin yaşını ismini kime benzediğini sordu,anladım cevapladım kolayca,sonrasında şehrinizle burası arasında kaç saat var nasıl geldiniz dedi,anladım ama cevaplarken biraz düşündüm tam kurallı cümle kurmaya çalışırken durakladım yavaşladım eşim bile niye öyle durdun sen iyi biliyordun sanki dedi halbuki çok iyiyim demem hiç.Dil nankördür konuşulmayınca unutuluyor aksine..Heleki bizdeki lise eğitimi ile

Şimdi online eğitim önerisi istiyorum gerçekten deneyimlenmiş yerler olsun lütfen
Bebeğim var iş güç vs en fazla online olursa vakit ayırabilirim..
Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim Ciddi bir eğitim almak istiyorum İngilizce evrensel bir dil ve her zaman iş görüyor ilerde yurt dışına da geziler yaparız diyorum neden geciktiriyorum ki..

merhaba oncelikle seviyeniz nedir? skilller icerisinde de (speaking, reading, writing etc) gibi alanlarda da seviye farkliliklari olabiliyor. yanlis anlamadiysam speaking ozelinde gelismek istiyorsunuz. ilk is seviyenizi tespit edin herhangi bir dil kurumdan faydalanabilirsiniz bunun icin ardindan eger online egitim almak istiyorsaniz cambly ve turevi uygulamalardan yardim alabilirsiniz ya da yuz yuze gidecek imkaniniz varsa dil kurslarinin yalnizca speaking clubleri var oralara katilim saglayabilirsiniz. ayrica ek bir tavsiye verecek olursam bir ingilizce ogretmeni olarak ornegin siz 300 kelime biliyor olabilirsiniz ancak zihninizde yer eden bu 300 kelimeyi gunluk konusma dilinizde aktif bir sekilde kullanmazsaniz hicbir ise yaramazlar bu nedenle belleginizde olan her kelimeyi aktif bir sekilde kullanin. gunluk yazabilir, kendi kendinize vlog cekip konusabilirsiniz. onemli olan hafizayi canli tutmak, beyni entegre etmek. basarilar dilerim

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim

Evet benim kelime hazinem iyidir çoğunlukla anlarım ama speaking kısmı sıkıntılı biraz heyecan da yapıyorum

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim

Evet benim kelime hazinem iyidir çoğunlukla anlarım ama speaking kısmı sıkıntılı biraz heyecan da yapıyorum
rica ederim hic heyecan yapmaniza gerek yok emin olun biraz pratikle cok rahat asarsiniz. ayrica hata yapmaktan korkmayin dilediginiz kadar hata yapma hakkina sahipsiniz unutmayin. basarilar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…