Çok teşekkür ederim! Umarım sizin de gönlünüzden geçen dilekleriniz hayırlısıyla gerçek olur.7 tane okudum Allah kabul etsin canim
Amin insallah. Eksik kalirsa yazin yine okurumÇok teşekkür ederim! Umarım sizin de gönlünüzden geçen dilekleriniz hayırlısıyla gerçek olur.
Çok teşekkür ederim!!!5 adet okudum Allah dileğinizi kabul etsin hayırlısıyla
Aminn çok teşekkür ederim. Allah senin de tüm dileklerini hayırlısıyla kabul etsin insallah5tane okudum .
Rabbim dileğini kabul etsin inşaallah hayırlısı ile.
Duası kabul olanlardan eylesin bizleri❤
❤❤❤Aminn çok teşekkür ederim. Allah senin de tüm dileklerini hayırlısıyla kabul etsin insallah
Ben de sizin için okudum. Allah gönlümüzdeki mi hayırlı kılsın ve dualarimizi kabul etsin.Ben de okudum sizin. Allah dileğinizi hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Siz de bana okur musunuz ? Gönlündeki hayırlısıyla olsun diye. Sevgiler.
Aminnnnn sizin de neyin ihtiyacını duyuyorsaniz Allah yanıtsız bırakmasın ne dileginiz varsa kabul olsun hayırlısıyla5 tane okudum.Allah duanızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Aminnnnn teseteşe ederim sizin de ne dileginiz varsa Allah hayırlısıyla kabul etsinBende 1 tane okudum Allah niyetini hayırlısıyla kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?