dilegim melegime kavusmak diyorsaniz buyrun kizlarrr

aysegul21072008

seni bekliyorum melegim
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
585
6
96
37
Konya
:nazar:hadi kizlar umudumuzu yitirmek yok herseye ragmen melegimize kavusacagiz bizde anne olacagiz diyorsaniz buyrun sohbette stres yok moral bozmak yok pozitif dusunmek var ve iyiki siz varsiniz kizlar biliyorum yalniz olmadigimi bu arada aysegul bat 27 mayis yasimda 24 hadi kizlar listemizi olusturalim sohbete devam birikte yenelim sorunlarimizi:nazar:

:nazar::nazar:aysegul bat 27 mayis yasimda 24 :nazar::nazar:

:kkk::emir_bebek::kkk:

merhaba kizlar bu arada tedavi yada dogal yollarla mi hamile kalmaya calisiyorsunuz ben iki senedir tedavi oluyorum bu arada yeni deistirdim doktorumu e cok memnunum insallah hayirlisyla melegimize kavusuruz nerdesiniz kizlar listemizi olusturalim :)

Selam canim,

benimde bat 26 mayis olmali galiba.

biz bir yildir deniyoruz ve tik yok.

iki kücük kistim varmis dedi doktor tam bir hafta önce

selam canim,

benimde bat 26 mayis olmali galiba.

Biz bir yildir deniyoruz ve tik yok.

Iki kücük kistim varmis dedi doktor tam bir hafta önce

hosgeldın canım bı ara yalnız oldugumu dusunmustum pekı dogal bır sekılde mı 1 sene denedınız yanı doktora gorunmedın kur felan uygulamadın demı canım allahım ınsallah kucagımızı bos bırakmasın canım sen nerden katılıyorsun ?

:nazar:MAYIS AYI LISTEMIZ :nazar:

:nazar: ISIM :nazar: :nazar: BAT :nazar: :nazar: YAS :nazar:

BEYAZLIM === 26 mayis === ? ===

AYSEGUL21072008 === 27 mayis === 24 ===

CANIM INSALLAH BU AY BIZE UGURLU GELIR TABIKI ALLAH NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN OLUCAK AMA UMUDUMUZU YITIRMEK YOK HERSEYE RAGMEN CABAYA DEVAM EDECEZ MELEGIMIZE KAVUSANA KADAR INSALLAH LISTEMIZIN VE HAMILE HABERIMIZ DE ARTAR ALLAHIM HIC KIMSEYI COCUKLA SINAMASIN BOL CALISMALAR CANLARIM :))))

canim doktor bir hap verdimi kistin icin yada sogan kurunu hic duydun mu insallah guzel haber verirsinn sen benden once vericen haberini :) gecmis olsun cnm

tamam canim bu arada hangi doktora gorundun yani nerden katiliyon cnm ha bide nasil hap vermez hem kist var diyipte ilginc tmm yasinida ekliyim

almanyada yasiyorum,kadin doktoruma gittim bakti ayrintil sekilde ultrasonla

dedi versem versem dogum kontrol hapi verebilirim ama siz zaten hamile kalmak istiyorsunuz.

:nazar:MAYIS AYI LISTEMIZ :nazar:

:nazar: ISIM :nazar: :nazar: BAT :nazar: :nazar: YAS :nazar:

BEYAZLIM === 26 mayis === 27===

AYSEGUL21072008 === 27 mayis === 24 ===

CANIM INSALLAH BU AY BIZE UGURLU GELIR TABIKI ALLAH NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN OLUCAK AMA UMUDUMUZU YITIRMEK YOK HERSEYE RAGMEN CABAYA DEVAM EDECEZ MELEGIMIZE KAVUSANA KADAR INSALLAH LISTEMIZIN VE HAMILE HABERIMIZ DE ARTAR ALLAHIM HIC KIMSEYI COCUKLA SINAMASIN BOL CALISMALAR CANLARIM :)))

almanyada yasiyorum,kadin doktoruma gittim bakti ayrintil sekilde ultrasonla

dedi versem versem dogum kontrol hapi verebilirim ama siz zaten hamile kalmak istiyorsunuz.

anladim canim herseyin hayirlisi bende pcos hastasiyim banada doktorum korunma hapi vercekti ben istemiyorum ben annne olmak istiyorum dedim benim gorumcem almanyada ben fransa paristen geldim gelin konyaya bu aslim g antep bu arada sen nerelisin

anladim canim herseyin hayirlisi bende pcos hastasiyim banada doktorum korunma hapi vercekti ben istemiyorum ben annne olmak istiyorum dedim benim gorumcem almanyada ben fransa paristen geldim gelin konyaya bu aslim g antep bu arada sen nerelisin

canim cok arkadas burda pko ile hamile oldugunu belirtiyor

yani sorun olmasa gerek:nazar:

ben tunceli

canim cok arkadas burda pko ile hamile oldugunu belirtiyor

yani sorun olmasa gerek:nazar:

ben tunceli

canim hemseriyiz desene doguluyuz :) ben aslinda cok dusundum nasil bi topik acayip diye aslinda haklisin pcos olanlar daha iyi anlar beni ben en iyisi yeni bir topik acayim tskler canim actigimda buraya link veririm senide beklerim canim

Back
X