Dilek Doğan Leman’ın kapağında: Bu gözlere bakmadan oy vermeyin

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Dilek Doğan Leman’ın kapağında: Bu gözlere bakmadan oy vermeyin

http://sendika7.org/2015/10/dilek-dogan-lemanin-kapaginda-bu-gozlere-bakmadan-oy-vermeyin/
Polis kurşunuyla öldürülen Dilek Doğan, Leman’ın kapağında: Bu gözlere bakmadan oy vermeyin

Haftalık mizah dergisi Leman, İstanbul’da Sarıyer’e bağlı Küçükarmutlu Mahallesi’ne “terör operasyonu” adı altında baskın düzenleyen polisin Dilek Doğan’ı göğsünden vurarak öldürülmesini kapağına taşıdı.

‘Dilek Doğan katledildi’ ibaresinin yer aldığı derginin kapağında, “Bu gözlere bakmadan oy vermeyin” denildi.

Sendika.Org

Niye polise oy atiliyorda partisi varda bizim mi haberimiz yok.Olumleri alet etmeyin siyasetinize menfaatinize ...

Katil polis:KK62:
Tobe tobe alakaya maydonoz olmus resmen .
Allah rahmet eylesin kiza.
Yanliz her olayda nasil bu tur olaylar oluyor anlamıyorum,ya devletimiz cok salak , yada bunlari bize aksettirenler bizi gerizekali saniyorlar ..

Polis kursunu ile oldurulen Allahim ya polis oldurdu demek Neden zor
Evet dilek dogani polis oldurdu belki ders olurda onune geleni, ankaradaki ethem olayinda cektim vurdum gibi zihniyete sahip olanlari polis yapmazlar
Olum bu kadar ucuz olmamali evinde otururken bile guvende degilsin yani artik

Polisleri siyasete alet etmeyin deniyorda Emniyet müdürlüğü içişleri bakanlığına bağlı hatırlatırım. Arkası sağlam olmasa o polis tetiğe basamazdı.

Back
X