- 2 Mart 2016
- 136
- 79
- 98
- 31
- Konu Sahibi Barbie6060
Kızlar ben dilek tesbihini yapmak istiyorum yapan arkadaşlar nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben internetten bakarak yapmıştım. Perşembeyi cumaya bağlayan gece, cuma niyetine gusüllendim. Ardından Allah rızası için 2 rekat namaz kıldım. Sonrasında 2 rekat hacet namazı kıldım. Yerimden kalkmadan dileğimi düşünürek tesbihin 99 boncuğuna ve imamesine 3 ihlas 1 fatiha okudum. Toplamda 100'er kere okudum. Ardından duamı ettim. Dilek tesbihini yaptıktan sonra kimseyle konuşmadan Ayetel Kürsi okudum ve kıbleye dönüp uyudum.
Evet, kıbleye doğru pencerenin dış kısmına astım. Duam kabul oldu gibi diyebilirim ama benim duam uzun süreli olduğundan henüz dağıtamıyorum. 9 ay 10 gün sonunda dağıtmak nasip olacak inşaAllah.Peki tesbihi kibleye doğru astin mi çünkü öyle diyende var tesbihi kibleye doğru asip dileği kabul olunca aliniyormus ve 41 adet tesbih dagitiliyormus birde senin dilegin oldu mu
Evet, kıbleye doğru pencerenin dış kısmına astım. Duam kabul oldu gibi diyebilirim ama benim duam uzun süreli olduğundan henüz dağıtamıyorum. 9 ay 10 gün sonunda dağıtmak nasip olacak inşaAllah.
Kibleye doğru bakan cam yoksa ne yapcam benim direk kibleye doğru olan pencerem yokEvet, kıbleye doğru pencerenin dış kısmına astım. Duam kabul oldu gibi diyebilirim ama benim duam uzun süreli olduğundan henüz dağıtamıyorum. 9 ay 10 gün sonunda dağıtmak nasip olacak inşaAllah.
Pencereye takılmayın. Köyde yaşıyorum, millet meraklı. Görünmeyen penceremden dışarı doğru astım. Balkona da asabilirdim. Ama gözüken bir yer diye asmadım. Kendinize göre uygun bir yere asabilirsiniz. Tek aranan şart kıbleye doğru olması. Mesela ben taşınacağım. O zaman gideceğim yerde balkona asarım galiba. Ya da içeride bir yere de asabilirim. Burada bir arkadaş daha yapmıştı. Kabul olunca dolabın içine almış, asmış. Hatta 40 tesbihe de ilk tesbihe okuduğu duaları okuyup öyle dağıtacakmış.Kibleye doğru bakan cam yoksa ne yapcam benim direk kibleye doğru olan pencerem yok![]()
Dilek tesbihi yapanlar bilenler lütfen bana da dileği kabul olmuş bir tesbih yollar mısınız Çok sıkıntıdayım lütfen
Çok sağolun yardımlarınız için![]()