- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
Kizlar iyi düşünmek istiyorum.bi tane arkadasim var yaşı daha cok küçük 25 yaşlarında çocuk istemelerine rağmen olmuyordu buna cok uzuluyordu kac kez agladi bende ağladım teselli etti. Hamile görünce sinirim bozuluyor.nasil hamile kaliyolar hemen ben niye kalamiyorum gibi sozler soyleyince bana bi gariplik geliyordu ( benimde henuz cocugum yokti o zamanlar)sonra bende bebek düşünmeye başladım.bunu bu arkadaşıma dedim çünkü cocukla ilgili bisey saklayanlardan neden bana demiyolar diye uzuluyordu ( halbuki herkes kirilmasin diye soylemiyordu.soyleyince de cocukla ilgili neden bana cocukla ilgili diyorlar benim olmadigini bilmiyolar mi diye boyle bi tezatlik yani ) ben soyledim istiyorum diye.sonra 1 kac ay gecti olmadi olmayinca bende iste sorun mu var acaba doktora gidim falan diye soyluyordum farkettim ki gzolerinin içi gülüyor.ve bi kez laf arasinda bana başına gelince anlarlar demişti bana laf soktu yani halbuki ben ona kac kez moral destek verdim neye alindi bilmiyorum.her neyseben 3 4 ay sonra hamile kaldim.bu süreçte aramiz soğudu bi kaç haretinden dolayı a görüşmeye başlamıştık.sonra benim hamile oldugumu baska bi arakdasimdan öğrenmis benim dememi beklemis .öğrendiği zaman ben daha ogrendigini bilmiyorum karsilastik aglamakli dalgindi.sonra bana geldi bi gün dokunsam agladim aglayacak .hamile oldugumi soyletecek sorular sormaya basladi dedim hamileyim sonra cok iyi cok sevindim zzaten duydum falan diyor ama dokunsan aglayacak.ben tasinacaktim baska sehire aramiz o kadar bozuk ki bana sarildi cok agladi ayrilma bahanesiydi cunku aramiz cok bozukti ve arkamdan cok konusmusti konusmayada devam ediyordu.o gun cok korktum bebegime bisey olacak diye neden böyle kızlar
hala da atlatmis değilim bebegime bisey olur diye korkuyorum yukardaki olaylardan dolayi sevincimi bile az yasayabildim