Sizin konunuzu okuyunca cocuk dusunmeye baslayip 3 ay boyunca bana mesaj atip neler yapmaliyim ne yapayim sen ne yapiyorsun dertleselim bugun bana gel diye basimin etini yiyip , hamile kalinca mesaj atmayan gorusmeyi kesen arkadasim aklima geldi.
Dahasi yine bana doktorlar onerip hergun msaaj atan cok uzuldugunu soyleyen hamile gorunce agladigini benim nasil dyaandigimi dinleyen benimde oyle boyle dayaniyorum iste dedigim bana doktor oneren bize gelip giden kadinin hamile kaldigini mesaj yoluyla ilettikten sonra gorusmeyi kestigi de aklima geldi...
Daha da fazlasina gelecek olursak hergun gorustugum arkadasimin epeyce bir mesaj atmamasindan yanima gelmemesinden ve attigi fotograftan dolayi hamilemisin sorusuna evet 3 aylik deyince üzüldugumden de bahsetmeliyim. Ne yazikki insanlar boyle.. Ve 3ylede artik gorusmuyorum saniyorlar ki hamileler diye onlara soguk davraniyorum. Halbuki yaptiklari cok zoruma gitmisti.
O yuzden birde o kizin gozunden bakin. Evet hamile gormeye dayanamiyor olabilir. Ama siz onun arkadasiysaniz sizin agzinizdan duymaliydi. Ve aksine daha cok arayi sıkı tutmaliydiniz.